Connect with us
Horoscop săptămânal 4 - 10 iunie 2018 Oana Hanganu - Ce zodii se iau la ceartă

Știri

Horoscop săptămânal 4 – 10 iunie 2018 Oana Hanganu – Ce zodii se iau la ceartă

Horoscop săptămânal 4 – 10 iunie 2018 Oana Hanganu. Află cine se ceartă cu prietenii din cauza banilor și cine se ceartă cu părinții din cauza partenerului!

Horoscopul săptămânii 4-10 iunie 2018 nu este bogat în evenimente astrologice importante, dar unele aspecte formate de planete în această perioadă favorizează anumite demersuri sau activități.

De exemplu, conjuncția dintre Soare și Mercur, din ziua de miercuri, va favoriza comunicarea și călătoriile, dar ”careul” dintre Mercur și Neptun ne recomandă să vorbim cât mai puțin despre problemele personale.

Săptămâna va începe cu Luna în zodia Vărsător, care ne va încuraja să fim originali și inventivi. De marți până vineri, Luna se va afla în zodia Pești și va pune accent pe sănătate și profesie, iar zilele de vineri și sâmbătă vor fi dominate de Luna aflată în zodia Berbec.

Aceasta ne va face mai ambițioși, dar și mai impulsivi și nerăbdători. Duminică, Luna va ajunge în zodia Taur și ne va cere să ne folosim mai înțelept resursele.

Horoscop săptămânal 4 – 10 iunie 2018 Oana Hanganu. Află cum va fi săptămâna pentru zodia! Apasă pe zodia ta şi citește previziunile complete!

BERBEC | TAUR | GEMENI |

RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA |

SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN|

VARSATOR | PESTI

Berbecii sunt inventivi și originali, dar tendința de a contrazice pe toată lumea le poate reduce succesul. În cuplu provoacă tensiuni dacă sunt prea interesați de trecutul partenerului.

Taurii obțin jobul dorit sau, la examene, rezultate care le depășesc așteptările, dar  relațiile cu prietenii sunt tensionate din cauza banilor. Banii pot impune și modificarea unui proiect personal.

Gemenii primesc vești bune legate de veniturile partenerului de viață, dar refuză implicarea într-o afacere propusă de un prieten. Acesta încearcă să lase tot greul pe umerii nativilor.

Racii au senzația că nu sunt sprijiniți de partener. Din acest motiv, prietenii vor deveni confidenții preferați, în compania cărora nativii vor alege să își petreacă timpul liber.

Leii singuri se îndrăgostesc la prima vedere sau se implică într-o relație dominată de pasiune. În familie, posibile tensiuni între părinții Leilor și partenerul de viață.

Fecioarele se fac remarcate și obțin o promovare sau o mărire de salariu, dar trebuie să nu-și neglijeze partenerul pentru a nu se trezi cu reproșuri din partea acestuia.

Balanțele se concentrează pe carieră și au parte de surprize plăcute în plan financiar, dar trebuie să își facă timp și pentru chestiuni administrative și ”responsabilități casnice”.

Scorpionii primesc vești bune legate de sănătatea părinților. În cuplu, se fac planuri de viitor, se stabilesc priorități clare și se gestionează în mod înțelept bugetul comun.

Săgetătorii sunt preocupați de siguranța financiară a familiei sau rezolvă probleme patrimoniale. Nativii îndrăgostiți ”își iau inima în dinți” și fac primul pas în relația dorită.

Capricornii primesc declarații de dragoste neașteptate ori dovezi de afecțiune impresionante din partea persoanei iubite. Cei care își doresc să devină părinți pot primi o veste-surpriză.

Vărsătorii își cumpără o casă ori își schimbă locuința. În weekend sunt invitați, în ultimul moment, la un eveniment de familie. În plan sentimental, apar schimbări pozitive.

Peștii călătoresc în locuri pe care nu se așteptau să le viziteze foarte curând. În plan profesional, trebuie să nu dea crezare promisiunilor care li se fac.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top