Connect with us
Horoscop săptămânal 11-17 decembrie 2017 Oana Hanganu - Rac

Știri

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2017 Rac – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2017 Rac – Oana Hanganu. Racii au norocul de partea lor, dar pot rata oportunități importante dacă nu își domolesc spiritul de contradicție.

Horoscopul săptămânii 4-10 septembrie pentru Rac este dominat de Luna Plină din 6 septembrie, Luna patronând această zodie de apă.

CITESTE AICI HOROSCOPUL SI PENTRU CELELALTE ZODII!

Dar, până atunci, ziua de luni, 4 septembrie le poate aduce Racilor cadouri sau un ajutor financiar din partea familiei.

Marți, 5 septembrie, Marte se va muta în zodia Fecioară, alături de Soare, și va intensifica dorința Racilor de a călători, dar și spiritul de contradicție în discuții și negocieri.

Tot marți, planeta Mercur va reveni la mersul direct în zodia Leu și le va aduce noroc, Racilor, în plan financiar.

Miercuri, 6 septembrie, va fi Lună Plină în zodia Pești, accentuând sensibilitatea Racilor și tendința lor de a se lăsa copleșiți de nostalgie sau de a se considera neînțeleși de către cei din jur.

Ar trebui să iasă, rapid, din această stare  și să se mobilizeze pentru că zilele de 7 și 8 septembrie le pot aduce, nativilor Rac, oportunități importante în carieră.

Sâmbătă, 9 septembrie, Luna va ajunge în casa Prietenilor din astrogramă și le va cere Racilor să se promoveze în cercul lor profesional și  să socializeze.

Duminică, 10 septembrie, Mercur va intra în zodia Fecioară, alături de Soare și Marte.

Din această zi, Racii pot pune la cale afaceri avantajoase, mai ales că Venus, Micul Benefic din astrologie, se află în casa Banilor din astrograma lor.

Contextul astral amintit este favorabil și pentru găsirea unui job mai bine plătit sau pentru soluționarea unor probleme juridice.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top