Connect with us

Știri

Horoscop săptămânal 5 – 11 februarie 2018 Gemeni – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 5 – 11 februarie 2018 Gemeni – Oana Hanganu. Gemenii au succes la examene sau în competiții de orice fel. Cei care călătoresc primesc oferte avantajoase.

Horoscopul săptămânii 5-11 februarie pentru zodia Gemeni anunță o perioadă favorabilă pentru călătorii sau pentru relații cu persoane din străinătate.

Unii nativi se pot îndrăgosti de cineva „de departe”, iar alții pot colabora cu persoane sau companii din alte țări.

Duminică, 11 ianuarie, planeta Venus va intra în zodia Pești  și, până în martie, le va cere nativilor Gemeni să investească mai mult timp, mai multă energie și mai mulți bani.

Dar în prima parte a săptămânii, Venus va poposi, așa cum spuneam, în Vărsător și va spori interesul nativilor pentru tot ce e nou și le va aduce succes la examene sau în competiții. Iar dacă vor să plece într-o călătorie, vor găsi oferte foarte avantajoase și pentru transport,  și pentru cazare.

Ziua de luni va fi una plină de noroc în dragoste, iar nativii singuri s-ar putea îndrăgosti de o persoană care călătorește foarte mult sau care lucrează în domeniul comunicării.

Zilele de marți și miercuri pot aduce vești bune de la serviciu sau de la un finanțator, iar în a doua parte a săptămânii, Gemenii pot încheia contracte avantajoase ori își pot consolida actualele colaborări.

În plan personal, ziua de vineri, 9 februarie, va fi una plină de pasiune, iar cea de duminică, o zi foarte bună pentru evaluarea relației și pentru planuri realiste de viitor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top