Connect with us
Horoscop săptămânal 19 - 25 martie 2018 Rac - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 5 – 11 februarie 2018 Rac – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 5 – 11 februarie 2018 Rac – Oana Hanganu. Racii care au nevoie de credite, burse ori alte finanțări pot să obțină ce vor. În familie, pot da uitării vechi tensiuni.

Horoscopul săptămânii 5-11 februarie pentru zodia Rac anunță noroc și avantaje de care nativii pot beneficia cu ajutorul sau de pe urma altora.

Racii care vor să obțină un credit sau o bursă ori cei care trebuie să își rezolve o problemă patrimonială trebuie să nu rateze această perioadă favorabilă. Prezența planetei Venus în Vărsător, alături de Soare și Mercur, le va activa, până în weekend, „casa Banilor altora” din astrogramă.

Duminică, 11 februarie, Venus se va muta în zodia Pești și, până în martie, le va consolida relația cu un prieten din străinătate sau le va purta noroc în călătorii.

Dar, până atunci, atenția Racilor se va îndrepta spre casă și familie, ziua de luni fiind potrivită pentru anularea unor vechi probleme cu rudele sau pentru  chestiuni administrative.

Marți, 6 februarie, s-ar putea ca Racilor să li se ceară să se implice mai mult în viața copiilor sau să își asume responsabilități suplimentare față de partener.

În a doua parte a săptămânii, pot să apară și schimbări la locul de muncă: mai multe responsabilități, dar ele nu vor fi însoțite, în mod automat, de mărirea salariului. Cu răbdare, acest aspect poate fi soluționat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top