Connect with us
Horoscop săptămânal 19 - 25 martie 2018 Vărsător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 5 – 11 februarie 2018 Vărsător – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 5 – 11 februarie 2018 Vărsător – Oana Hanganu. Vărsătorii sunt remarcați și apreciați. Succesul lor în carieră depinde mult și de cercul social din care fac parte.

Horoscopul săptămânii 5-11 februarie pentru zodia Vărsător anunță o perioadă favorabilă, în care lumea îi apreciază pe nativi, îi admiră și le face plac.

Vărsătorii trebuie să profite de această săptămână în care Venus, planeta Iubirii, se află în zodia lor. Venus îi ajută să fie apreciați și admirați, convingători și fermecători.

În zodia lor se află și Soarele și planeta Mercur, care îi ajută să fie remarcați, ascultați și motivați să obțină succesul dorit.

Din 18 februarie, Venus se va afla în zodia Pești și, până în martie, le va amplifica norocul financiar.

Până în weekend, Vărsătorii se vor concentra pe carieră, mai ales în prima parte a săptămânii, când Luna se va afla în casa Carierei din astrograma lor și va fi în armonie cu planeta Neptun, aflată în casa Banilor.

Această conjunctură astrală le cere, totuși, să aibă așteptări realiste dacă negociază un contract sau dacă vor să obțină o mărire de salariu.

În a doua parte a săptămânii, Vărsătorii trebuie să fie atenți la prieteni pentru că pot pierde bani sau oportunități profesionale din cauza unor prieteni falși.

Cercul social din care fac parte va juca un rol important în cariera lor și e bine  ca Vărsătorii să își aleagă cu grijă prietenii și colaboratorii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top