Connect with us
Horoscop octombrie 2017 Capricorn - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 7-13 august 2017 Capricorn – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 7-13 august 2017 Capricorn – Oana Hanganu. Capricornii au noroc în plan financiar, dar sunt nemulțumiți de investițiile sau cheltuielile făcute de partener.

Horoscopul săptămânii 7-13 august pentru zodia Capricorn anunță  posibile discuții în cuplu, legate de bugetul comun.

S-ar putea ca nativii Capricorn să nu fie mulțumiți de unele cumpărături sau investiții făcute de partenerul de  viață.

Luna Plină din ziua de luni, 7 august, va concentra atenția Capricornilor pe resursele financiare și s-ar putea ca aceștia să se gândească la afaceri pe care le pot demara pe cont propriu.

Marți, 8 august, Capricornii pot obține o mărire de salariu sau un job mai bun și vor dori să își reamenajeze locuința sau să își cumpere o casă nouă.

Miercuri, 9 august, va fi o zi foarte bună pentru negocieri și pentru semnarea de noi contracte, dar și pentru discuții în cuplu privind viitorul relației sau proiectele comune.

Joi, 10 august, Luna va fi în armonie cu planeta Pluton, aflată în Capricorn. Acest aspect astral va intensifica interesul Capricornilor pentru studiu sau călătorie, dar și pentru socializare și comunicare.

Vineri, 11 august, va fi încă o zi  foarte bună în plan financiar. Capricornii vor fi premiați la serviciu sau vor câștiga ori vor primi un cadou neașteptat de la un prieten.

Sâmbătă, 12 august, Capricornii vor pleca într-o călătorie sau vor ieși în oraș cu partenerul.

O serie de obligații profesionale ar putea, totuși, să scurteze călătoria sau distracția, spre nemulțumirea persoanei iubite.

Duminică, 13 august, planeta Mercur își va începe tranzitul retrograd în zodia Fecioară și va afecta sectorul Străinătății din astrograma Capricornilor.

Călătoriile în străinătate și afacerile cu persoane din alte țări vor fi influențate în mod special de Mercur retrograd, solicitându-le Capricornilor un plus de atenție și de prudență.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top