Connect with us
Horoscop octombrie 2017 Săgetător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 7-13 august 2017 Săgetător – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 7-13 august 2017 Săgetător – Oana Hanganu. Săgetătorii rezolvă probleme administrative cu ajutorul fraților sau vecinilor. În plus, pot primi bani de la părinți.

Horoscopul săptămânii 7-13 august pentru zodia Săgetător anunță succes în afaceri, contracte avantajoase și o agendă încărcată.

Luni, 7 august, va fi Lună plină în Vărsător și în casa Comunicării și Contractelor din astrograma Săgetătorilor.

Aceștia pot semna noi contracte de colaborare sau își pot dezvolta afacerile personale.

Marți, 8 august, Săgetătorii vor avea multe documente de redactat și multe telefoane de dat sau vor lua parte la evenimente unde vor fi admirați și apreciați.

Marți, 9 august, Luna se va muta în zodia Pești, îndreptând atenția Săgetătorilor către problemele unei rude sau către probleme administrative și gospodărești.

S-ar putea ca astfel de probleme să fie rezolvate cu ajutorul primit de la un frate sau chiar de la un vecin.

Joi, 10 august, Săgetătorii pot primi bani de pe urma unei case ori din vânzarea unui teren sau pot primi o moștenire ori niște bani de la părinți.

Vineri, 11 august, Săgetătorii pot lua parte la un eveniment profesional de anvergură sau își pot extinde cercul social cu ajutorul internetului.

Sâmbătă, 12 august, este o zi potrivită pentru a fi petrecută doar în doi sau, în cazul Săgetătorilor singuri, pentru flirt și cuceriri.

Duminică, 13 august, planeta Mercur își va începe tranzitul retrograd în zodia Fecioară și îi va obliga pe Săgetători să își reconsidere planurile și strategiile privind cariera.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top