Connect with us
Horoscop octombrie 2017 Scorpion - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 7-13 august 2017 Scorpion – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 7-13 august 2017 Scorpion – Oana Hanganu. Scorpionii trebuie să nu aducă în discuție chestiuni financiare dacă vor să evite tensiunile din cuplu!

Horoscopul săptămânii 7-13 august pentru zodia Scorpion anunță schimbări în relațiile de familie sau dorința de schimbare a domiciliului.

Luni, 7 august, va fi Lună Plină în zodia Vărsător și în sectorul Casei și Familiei din astrograma Scorpionilor.

Aceștia pot cumpăra, luni sau marți, ceva de valoare pentru casă ori pot chiar să își schimbe locuința.

Ziua de marți, 8 august, le poate aduce Scorpionilor și vești importante legate de structura familiei. De exemplu, pot afla că o rudă apropiată se căsătorește ori că va avea un copil.

Miercuri, 9 august, Scorpionii se pot îndrăgosti de un coleg sau de o persoană pe care o întâlesc la un eveniment profesional.

Joi, 10 august, Scorpionii care au o relație sunt sprijiniți de astre să anuleze eventualele tensiuni, cu condiția ca nativii să nu aducă în discuție problemele financiare, dacă acestea există.

Vineri, 11 august, Scorpionii care își caută un loc de muncă mai bun pot primi vești încurajatoare, chiar dacă schimbările concrete nu se vor petrece imediat.

Sâmbătă,  12 august, Scorpionii au de onorat multe invitații primite de la prieteni. Ar putea primi și invitații din străinătate, caz în care trebuie să își pregătească, atent, călătoria.

Duminică, 13 august, planeta Mercur își va începe tranzitul retrograd de 3 săptămâni, în zodia Fecioarei.

Iar Mercur retrograd poate provoca tot felul de încurcături în domeniile pe care le patronează, călătoriile reprezentând unul dintre ele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top