Connect with us
Horoscop octombrie 2017 Vărsător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 7-13 august 2017 Vărsător – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 7-13 august 2017 Vărsător – Oana Hanganu. Vărsătorii trebuie să aibă așteptări realiste în cuplu, dacă relația este la început sau într-o etapă de vindecare.

Horoscopul săptămânii 7-13 august pentru Vărsători începe cu un eveniment extraordinar: Luna Plină  care va avea loc în zodia lor.

Caracterul special al acestui eveniment astrologic este dat de prezența Nodului Sud, legat de karmă și destin, în zodia Vărsător.

Ziua de luni, 7 august, poate marca, pentru Vărsători, începutul unor mari schimbări și transformări, pe care nativii nu le pot evita.

Pot fi schimbări de atitudine, de personalitate, de stil de viață, de carieră sau de relații.

Marți, 8 august, poate aduce schimbări în planul obiectivelor pe termen lung.

Tot marți, rețeaua profesională a nativilor se poate modifica, fie prin obținerea unei promovări, fie prin schimbarea domeniului de activitate.

Miercuri, 9 august, Vărsătorii vor primi vești bune legate de bani și de job, iar joi, nativii ar putea fi invitați la o renegociere a unui contract de colaborare sau de finanțare.

Vărsătorii au noroc, dar Neptun retrograd, aflat în casa Banilor din astrograma lor, le cere să aibă  așteptări și pretenții realiste.

Vineri, 11 august, Vărsătorii trebuie să aibă așteptă și pretenții realiste și în cuplu, mai ales dacă relația este la început sau trece printr-o etapă de ‘vindecare”.

Sâmbătă, 12 august, s-ar putea ca Vărsătorii să fie dezamăgiți de un prieten din străinătate.

Acesta nu își respectă o promisiune sau anulează, pe ultima sută de metri, o invitație sau o călătorie.

Duminică, 13 august, planeta Mercur își va începe tranzitul retrograd în zodia Fecioară și, timp de 3 săptămâni,  va pune presiune pe bugetul familiei Vărsătorilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top