Connect with us
Horoscop săptămânal 7- 13 mai 2018 Pești - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 7- 13 mai 2018 Pești – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 7- 13 mai 2018 Pești – Oana Hanganu.Peștii încep afaceri noi cu prieteni vechi, își decorează și amenajează casa, iar în plan financiar, au parte de noroc neașteptat. În plan personal, refac armonia în familie.

Horoscopul săptămânii 7-13 mai 2018 pentru zodia Pești anunță câștiguri neașteptate sau recuperarea unei datorii, invitații de la prieteni din străinătate și afaceri noi cu prieteni vechi, dar și mai multă armonie în familie sau inspirație și creativitate în amenajarea sau decorarea locuinței.

Află cum va fi săptămâna pentru zodia ta! Citește previziunile complete!

BERBEC TAUR | GEMENI RAC LEU FECIOARA | BALANTA |

SCORPION SAGETATOR CAPRICORNVARSATOR PESTI

Horoscop săptămânal 7- 13 mai 2018 Pești – Oana Hanganu

În primele zile din săptămână, Luna se va afla în ”casa Trecutului” din astrograma Peștilor și va fi în armonie cu planeta Mercur, aflată în casa Banilor (alături de Uranus, planeta Surprizelor), iar Peștii vor putea recupera o datorie sau vor avea parte de câștiguri neașteptate.

Totuși, aspectul tensionat de ”careu” format de Mercur și Pluton, ar putea însemna cearta cu un prieten din cauza unei sume de bani sau din cauza unui proiect comun care a dat greș.

Marți, Peștii trebuie să evite discuțiile în contradictoriu cu cineva din casă, iar miercuri, cu un prieten din străinătate. Dacă nu ”strică relația” cu acesta, vor primi, în curând, invitația de a petrece împreună vacanța de vară.

Zilele de joi și vineri vor fi dominate de prezența Lunii în zodia Pești. Mai mult, Luna va fi în armonie cu planetele Neptun, Jupiter și Pluton, iar toate acestea vor crește șansele nativilor Pești de a-și face noi prieteni, de a călători, de a demara afaceri de succes împreună cu persoane în care au încredere.

În plan personal, Peștii se vor bucura de armonie în familie, în special în ultima parte a săptămânii, când vor fi și foarte inspirați și creativi și vor reuși să își amenajeze ori decoreze locuința, așa cum își doresc de mult timp.

În weekend, Luna se va afla în zodia Berbec și în ”casa Banilor” din astrograma Peștilor, unde va acționa împreună cu planetele Mercur și Uranus, aducîndu-le nativilor succes în afaceri și noroc în plan financiar.

Duminică, 13 mai, planeta Mercur va intra în zodia Taur și în sectorul Comunicării și călătoriilor din astrograma Peștilor, unde va rămâne până la sfârșitul lunii. Pentru Pești, Mercur în zodia Taur înseamnă călătorii, invitații la evenimente, noi afaceri sau noi colaborări.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top