Connect with us
Taur

Știri

Horoscop săptămânal 8-14 ianuarie 2018 Taur – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 8-14 ianuarie 2018 Taur – Oana Hanganu. Taurii care încep afaceri sau relații cu cineva din străinătate să fie realiști! Acomodarea va cere timp și răbdare.

Horoscopul săptămânii 8-14 ianuarie pentru zodia Taur anunță călătorii, vești de departe de la oameni  dragi sau de la parteneri de afaceri, dar și interes deosebit pentru studiu și perfecționare.

Veștile bune pot veni chiar de luni, când Venus, planeta Iubirii, va fi în armonie cu Jupiter, planeta Norocului. Mai mult, Venus îi patronează pe Tauri și se află, acum, în casa Străinătății din astrograma lor, în timp ce Jupiter se află în sectorul Mariajului.

Pentru Taurii care au o relație, săptămâna poate aduce aduce o călătorie, în doi, în străinătate, iar pentru cei singuri, șansa de a se îndrăgosti de cineva care locuiește în altă țară.

Dar contextul astral al săptămânii este favorabil și pentru Taurii care doresc să se întoarcă la școală, în special după data de 11 ianuarie. Atunci, planeta Mercur va intra în zodia Capricorn, unde va rămâne pana la sfârșitul lunii.

Unii nativi Taur își vor relua studiile, alții se vor înscrie la programe de perfecționare în domeniul de activitate, în timp ce alți nativi vor dori să învețe o limbă străină.

Intrarea planetei Mercur în zodia Capricorn va amplifica și interesul Taurilor pentru filozofie, spiritualitate și religie, dar și pentru istoria sau cultura altor popoare.

În același timp, aflat în casa Străinătății din astrograma lor, Mercur îi va ajuta pe Tauri să înceapă sau să extindă afaceri sau colaborări cu persoane din străinătate.

Dar prezența lui Saturn în același sector al Străinătății le cere să aibă așteptări realiste și îi avertizează că, în cazul unor noi colaborări, trebuie să se înarmeze cu răbdare. Acomodarea va cere timp și le va pune la încercare abilitățile diplomatice și tenacitatea.

În același timp, Saturn in Capricorn anunță că acomodarea va fi dificilă și în cazul unei relații sentimentale cu cineva din străinătate.

În plan personal, sfârșitul săptămânii poate aduce tensiuni in cuplu din cauza trecutului sentimental al unuia dintre parteneri. În cazul nativilor singuri, este posibilă încercarea unei foste iubiri de a se întoarce în viața lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top