Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - Gemeni

Știri

Horoscop săptămânal 8-14 ianuarie 2018 Gemeni – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 8-14 ianuarie 2018 Gemeni – Oana Hanganu. Gemenii sunt copleșiți de tot felul de cereri din partea celor apropiați și vor să mulțumească pe toată lumea.

Horoscopul săptămânii 8-14 ianuarie pentru zodia Gemeni anunță succes în afaceri, dar și responsabilități suplimentare față de partenerul de viață sau față de colaboratorii apropiați.

S-ar putea chiar ca, după data de 11 ianuarie, cand planeta Mercur va intra în Capricorn, Gemenii să fie copleșiti de tot felul de cereri din partea celor apropiați și să aibă nevoie de mult tact pentru a mulțumi pe toată lumea.

Până la sfârșitul lunii vor urma negocieri dificile, pentru că Mercur, planeta care îi patronează pe Gemeni, se va afla în casa Banilor altora din astrograma lor.

Acest acest aspect îi va influența și pe Gemenii care au propria afacere, și pe Gemenii care au calitatea de angajați și vor mai mulți bani pentru munca lor, dar și pe nativii care au nevoie de credite sau alte finanțări pentru proiectele lor.

Prezența Soarelui și a planetei Venus în casa Banilor le aduce noroc, dar tot acolo se află și Saturn care le impune responsabilități suplimentare pentru a obține ceva ce, în alt context, aproape că le-ar fi „picat pe tavă”.

Gemenii care solicită un credit sau o sponsorizare pot primi răspunsuri favorabile, dar trebuie să analizeze cu atenție clauzele contractului.

S-ar putea ca, la început, să considere că prețul pe care trebuie să îl plătească e prea mare. Negocierile care vor urma vor aduce modificările dorite, în jurul datei de 17 ianuarie, cand va fi Luna Nouă în Capricorn.

Până atunci, Gemenii trebuie să se înarmeze cu multă răbdare, așa cum trebuie să facă, de altfel, și nativii altor semne zodiacale.

În plan sentimental, „aglomerația” de planete din zodia Capricorn anunță multă pasiune sau interesul nativilor pentru relații profunde și pe termen lung.

În plus, intrarea Lunii în Săgetător, în ziua de vineri, anunță un weekend în care partenerul de viață și consolidarea armoniei în familie ar trebui să fi prioritățile nativilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top