Connect with us
Horoscop săptămânal 8-14 ianuarie 2018 Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 8-14 ianuarie 2018 Oana Hanganu. Mercur în Capricorn elimină planurile nerealiste și optimismul exagerat

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 8-14 ianuarie 2018. Planeta Mercur intră în Capricorn, unde se afl, deja Soarele și planetele Pluton, Venus și Saturn. Toate semnele zodiacale sunt afectate. Află ce se întâmplă cu zodia ta!

Horoscopul săptămânii 8-14 ianuarie 2018 începe cu 3 aspecte astrale armonioase, aducătoare de noroc și optimism pentru toate zodiile.

Primele două sunt formate de Jupiter, planeta Norocului, cu Soarele și cu Venus (planeta Iubirii).  Cel de-al treilea este format de Marte, planeta Acțiunii și Pluton, planeta Transformării.

Astfel, ziua de luni, 8 ianuarie, ne aduce oportunități pe care trebuie să le fructificăm, stabilindu-ne, cu realism, fiecare pas și momentul potrivit pentru acțiune.

Ziua de marți, 9 ianuarie, este o zi norocoasă pentru cei care își doresc relații serioase, iar ziua de miercuri le aduce succes celor care își asumă riscuri bine calculate și nu se abat de la drumul lor.

În dimineața zilei de joi, 11 ianuarie, are loc cel mai important eveniment astrologic al săptămânii: intrarea planetei Mercur în Capricorn. În această zodie se află, deja, Soarele, alături de planetele Pluton, Saturn și Venus.

Aflat în Capricorn, Mercur ne va cere să fim mai realiști în stabilirea planurilor de viitor, mai motivați în îndeplinirea fiecărui obiectiv personal sau profesional și mai responsabili în relații.

Vineri, 12 ianuarie, Luna în Săgetător va reface dorința de socializare și călătorii.

În weekend, Venus și Uranus ne vor îndemna să cheltuim prea mult sau să fim imprevizibili în iubire, dar Mercur,  aflat în Capricorn, poate atenua toate acestea.

Află cum va fi influențată zodia ta de aspecte astrale din această săptămână! Citește previziunile complete!

Berbecii au șanse, dar drumul lor spre succes nu este lipsit de obstacole. Au nevoie de tenacitate și seriozitate…Citește aici continuarea pentru Berbec!

Taurii care încep afaceri sau relații cu cineva din străinătate să fie realiști! Acomodarea va cere timp și răbdare…Citește aici continuarea pentru Taur!

Gemenii sunt copleșiți de tot felul de cereri din partea celor apropiați și vor să mulțumească pe toată lumea…Citește aici continuarea pentru Gemeni!

Racii  își evaluează toate relațiile. Nemulțumiții se gândesc la despărțire dar comunicarea poate oferi soluții…Citește aici continuarea pentru Rac!

Leii vor să trăiască mai sănătos dar înainte de a trece la schimbări, încearcă să fie cât mai bine informați…Citește aici continuarea pentru Leu!

Fecioarele discută cu persoana iubită despre viitorul relației. Nativii singuri își pot întâlni sufletul-pereche…Citește aici continuarea pentru Fecioară!

Balanțele primesc ajutor financiar de la părinți pentru un proiect personal. Mulți nativi vor să își schimbe locuința…Citește aici continuarea pentru Balanță!

Scorpionii au multe oportunități dar ele vin la pachet cu responsabilități ce trebuie corect evaluate de la început…Citește aici continuarea pentru Scorpion!

Săgetătorii primesc bani dar au restanțe de achitat. În iubire, sunt posibile schimbări și mari surprize…Citește aici continuarea pentru Săgetător!

Capricornii spun ce gândesc și fac ce vor. Se pot certa cu părinții din cauza unor alegeri (inclusiv sentimentale)…Citește aici continuarea pentru Capricorn!

Vărsătorii iubesc în secret, iar în plan profesional, cineva le netezește drumul spre succes, fără ca ei să știe…Citește aici continuarea pentru Vărsător!

Peștii se gândesc la viitorul lor. Mulți dintre ei vor să muncească sau chiar să se stabilească definitiv în străinătate…Citește aici continuarea pentru Pești!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top