Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - VĂRSĂTOR

Știri

Horoscop săptămânal 8-14 ianuarie 2018 Vărsător – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 8-14 ianuarie 2018 Vărsător – Oana Hanganu. Vărsătorii iubesc în secret, iar în plan profesional, cineva le netezește drumul spre succes, fără ca ei să știe.

Horoscopul săptămânii 8-14 ianuarie pentru zodia Vărsător anunță succes în plan profesional și posibile oferte de la foști angajatori, dar pune accent pe eliberarea de trecut in plan sentimental.

Vărsătorii primesc o confirmare oficială a aprecierii pentru activitatea de la actualul job printr-o promovare sau o mărire de salariu de care pot afla chiar în primele zile din săptămână.

Sau un fost angajator le face o tentantă ofertă de lucru. Prudenți, s-ar putea ca Vărsătorii să nu o accepte sau să ceară detalii suplimentare. O decizie clară vor lua în preajma zilei de 17 ianuarie, când va fi Lună Nouă.

Până atunci, interesul Vărsătorilor se va îndrepta și spre viața sentimentală pentru că în această perioadă o fostă iubire poate reveni în viața lor, o fostă relație se poate reactiva sau o nouă poveste de iubire poate să înceapă discret, în secret, cu pași mici, cu prudență și maturitate.

În orice caz, prezența planetelor Pluton, Saturn, Venus și Mercur în casa Trecutului din astrograma Vărsătorilor le cere acestora să „facă pace cu trecutul” și să nu se mai lase influențați de frustrări sau regrete, sentimente de vină sau de alte probleme din trecut.

În cuplurile fără probleme, prezența lui Venus în Capricorn poate să aducă noi responsabilități sau o mai matură abordare a problemelor și, în ciuda unei posibile diminuări a romantismului, poate consolida relația.

În data de 11 ianuarie, planeta Mercur va intra în zodia Capricorn, unde se află și Soarele. Până în data de 20 ianuarie, cand Soarele se va muta în semnul lor, Vărsătorii vor putea recupera timpul pierdut în pregătirea unui examen sau în definitivarea unui proiect și se vor pregăti pentru perioada în care astrele vor fi cu adevărat de partea lor.

Tot acum, ei trebuie să-și „întindă antenele” pentru a găsi finanțatori sau susținători pentru proiectele lor. Și, pentru că Soarele este în casa Secretelor din astrograma lor, e posibil să aibă un protector secret, care să le netezească drumul spre succes, chiar fără ca ei să știe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top