Connect with us
Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu - Balanță

Știri

Horoscop săptămânal 9 – 15 aprilie 2018 Balanță- Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 9 – 15 aprilie 2018 Balanță- Oana Hanganu. Balanțele se pot baza pe ajutorul financiar al unei rude, dar dacă vor să își suplimenteze veniturile, își pot găsi încă un job sau pot lua în calcul o afacere la domiciliu.

Cele care vor să se mute pot primi oferte avantajoase, dar orice decizie importantă ar trebui amânată până săptămâna viitoare.

Citește aici horoscopul pentru toate zodiile!

Horoscopul săptămânii 9-15 aprilie 2018 pentru zodia Balanță îi încurajează pe nativi să își pună în valoare creativitatea chiar de luni, atât pentru a-și exprima sentimentele. Cât și pentru a găsi mai rapid soluții la diverse probleme sau pentru a-și îndeplini mai eficient atribuțiile încredințate la locul de muncă.

Marți, Balanțele vor avea nevoie de o soluție de rezervă pentru situația, destul de probabilă, în care banii așteptați sau promiși de cineva vor ajunge cu întârziere sau în care ”socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg” și nativii vor depăși bugetul stabilit inițial pentru o anumită problemă sau pentru un anumit proiect.

Miercuri, 11 aprilie, aspectul tensionat format de Soare și planeta Pluton va afecta atmosfera din cuplu: între Balanțe și partnerul de viață vor apărea tensiuni din cauza unei chestiuni administrative, a unei probleme patrimoniale sau din cauză că familia nativilor nu îl simpatizează pe partener. Dar, dacă au nevoie de bani, Balanțele se pot baza pe ajutorul unei rude apropiate.

Joi, 12 aprilie, Balanțele pot obține o mărire de salariu sau își pot găsi încă un job pentru a-și suplimenta veniturile. Viața profesională va rămâne în atenția lor și vineri, 13 aprilie, când unele Balanțe vor decide că e momentul să înceapă o afacere la domiciliu, iar altele pot obține un comision sau un alt fel de recompensă pentru ajutorul dat cuiva în ”parafarea” unei afaceri.

Vinerea este, de altfel, ziua norocoasă a Balanțelor, iar aspectul armonios format de Venus și Lună întărește, acum, această regulă. Până în 24 aprilie, Venus, care este și planeta Iubirii, dar și Micul Benefic, în astrologie, va rămâne în zodia Taur și în ”casa Banilor altora” din astrograma Balanțelor, aducându-le noroc prin alții și amplificându-le șansele de a primi cadouri, bonusuri, recompense, donații, sponsorizări, burse ori alt fel de finanțări.

În weekend, nativii Balanță pot discuta despre un proiect cu părinții sau cu un prieten foarte bun, primind asigurarea că vor primi ajutorul financiar necesar sau, dacă vor de mai mult timp să își schimbe locuința, pot primi o ofertă foarte avantajoasă.

În ambele situații, e mai bine să aștepte până săptămâna viitoare pentru a lua decizii, pentru a semna contracte și pentru a face alte demersuri concrete. Luni va fi Lună Nouă, după care, timp de două săptămâni, va fi ”în creștere”, ia aceasta este perioada potrivită pentru schimbări, decizii, inițiative și acțiune.

Comunicarea în cuplu devine armonioasă

Duminică, 15 aprilie, Balanțele care vor să reamenajeze ori să redecoreze casa nu ajung la un punct de vedere comun cu partenerul și ar fi bine să nu insiste, deocamdată, să își impună opinia. La amiază, planeta Mercur, aflată în zodia Berbec, va reveni la mersul direct și, după aceea, comunicarea în cuplu va redeveni armonioasă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top