Connect with us
Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu - Capricorn

Știri

Horoscop săptămânal 9 – 15 aprilie 2018 Capricorn- Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 9 – 15 aprilie 2018 Capricorn- Oana Hanganu. Capricornii au parte de schimbări în plan personal: o nouă casă, un nou membru de familie sau, pentru unii nativi, decizia de a se căsători.

Părinții Capricorni pot deveni cei mai buni prieteni ai copiilor . Dar asta cere multă răbdare, empatie și ”timp de calitate” petrecut împreună.

Citește aici horoscopul pentru toate zodiile!

Horoscopul săptămânii 9-15 aprilie 2018 pentru zodia Capricorn anunță cheltuieli pentru casă ori pentru pregătirea unui eveniment de familie, în ziua de luni.

Acestea pot fi motiv de ceartă cu partenerul în dimineața zilei de marți, dacă nativii exagerează și, din dorința de a da banii doar pentru lucruri sau servicii de calitate, depășesc bugetul stabilit sau, mai mult, se împrumută pentru a acoperi toată suma necesară.

Nici ziua de miercuri, 11 aprilie, nu va fi mai armonioasă dacă nativii Capricorn vor considera că doar opinia lor contează și acasă, și la serviciu. În schimb, vor fi motive de mulțumire aduse de copii. Aceștia pot câștiga o competiție, pot obține o bursă de studiu sau pot fi acceptați la o instituție de învățământ de renume.

Joi, 12 aprilie, va fi o zi excelentă pentru naivii care doresc să anuleze eventuale tensiuni din cuplu sau pentru cei care s-au îndrăgostit de curând și vor să își exprime sentimentele.

Și relația nativilor cu propriii copii va fi protejată de astre, iar părinții Capricorn pot reuși, în această perioadă, să devină cei mai buni prieteni ai copiilor aflați la vârsta adolescenței, câștigându-le încrederea. Dar asta cere multă răbdare, empatie și ”timp de calitate” petrecut împreună.

Vineri, 13 aprilie, Luna se va afla în sectorul Comunicării din astrograma Capricornilor, iar agenda acestora va fi încărcată, cu multe telefoane de dat și drumuri de făcut. Dar, cum Mercur va fi, încă, retrograd, nativii trebuie să verifice, cu mare atenție, documentele semnate, informațiile pe care le primesc și detaliile legate de călătoriile pe care trebuie să le facă.

În weekend, Luna va ajunge în zodia Berbec și va muta atenția Capriconilor spre familie și casă. Aici Mercur va reveni, duminică, la mersul retrograd și tot aici va avea loc Luna Nouă din data de 16 aprilie. Pentru Capricorni se anunță schimbări importante: o nouă casă, un nou membru de familie sau, pentru unii nativi, decizia de a se căsători.

Nu sunt excluse nici tensiunile interioare, cu care se pot confrunta unii nativi. De exemplu, unii Capricorni pot decide că s-au maturizat desul și că a venit momentul să trăiască fără sprijinul părinților, în timp ce alții se pot întoarce pentru a trăi în casa părintească.

Unii Capricorni se mută în casă nouă

Unii Capricorni trebuie să se mute în altă casă, eventual cu un nou partener de viață, dar decizia este greu de luat pentru că se tem de schimbare. De asemenea, unii Capricorni pot afla că vor deveni părinți, iar vestea îi ia pe nepregătite pentru că nașterea unui copil urmează să le schimbe în totalitate viața.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top