Connect with us
Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu - Vărsător

Știri

Horoscop săptămânal 9 – 15 aprilie 2018 Vărsător- Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 9 – 15 aprilie 2018 Vărsător- Oana Hanganu. Vărsătorii nu mai pot evita discuția cu un fost partener de viață sau de afaceri.

S-ar putea ca nu tot ce li se spune să le facă plăcere, dar înainte de a reacționa, ar fi bine să fie sinceri cu ei înșiși, recunoscându-și eventualele greșeli și cerând, apoi, dacă e cazul, scuze.

Citește aici horoscopul pentru toate zodiile!

Horoscopul săptămânii 9-15 aprilie pentru zodia Vărsător le recomandă nativilor discreție, pentru că nu toți cei care par interesați de viața lor personală le sunt prieteni adevărați și nu toate sfaturile pe care le primesc sunt cu adevărat folositoare.

Ziua de luni, cu Luna aflată în semnul lor zodiacal și în armonie cu Mercur retrograd, aflat în sectorul Comunicării din astrograma lor, este potrivită pentru discuții sincere cu oameni de încredere, în vederea atenuării unor conflicte sau pentru detașarea de trecut.

Marți, 10 aprilie, pot izbucni discuții tensionate în familie sau pot să apară probleme administrative care impun prezența nativilor acasă, provocând probleme cu colegii de serviciu.

Ziua de miercuri, 11 aprilie, va fi destul de dificilă pentru că Vărsătorii nu vor mai putea evita discuția cu un fost partener de afaceri sau de viață.

S-ar putea ca nu tot ce li se spune să le facă plăcere, dar, înainte de a reacționa, ar fi bine să fie sinceri cu ei înșiși, recunoscându-și eventualele greșeli și cerând, apoi, dacă e cazul, scuze.

În cazul cuplurilor cu probleme, ”apelul” la amintirile frumoase poate detensiona atmosfera și poate facilita comunicarea, dar nu poate rezolva adevăratele probleme cărora trebuie să li se găsească soluții.

Joi, 12 aprilie, va fi o zi potrivită pentru cumpărături pentru casă ori pentru pregătirea unui eveniment de familie. Va fi, de asemenea, o zi norocoasă pentru nativii care vor să își cumpere o casă ori trebuie să rezolve o problemă juridică patrimonială.

Ziua de vineri nu va fi cu ghinion, chiar dacă e în 13. Luna se va afla în zodia Pești, va fi în armonie cu Micul Benefic Venus și cu Marele Benefic Jupiter și le va aduce Vărsătorilor noroc în plan financiar. Unii vor primi o mărire de salariu, alții își vor găsi un job mai bine plătit sau vor fi recompensați pentru munca suplimentară efectuată la actualul loc de muncă.

Se anunță planuri de călătorie pentru Vărsători

În weekend, Luna va ajunge în zodia Berbec și în sectorul Comunicării, afacerilor și călătoriilor din astrograma Vărsătorilor. În acest sector va reveni Mercur la mersul direct în ziua de duminică. Planeta Mercur va rămâne în zodia Berbec încă o lună de zile și tot aici va avea loc Luna Nouă din dimineața zilei de luni, 16 aprilie.

Toate acestea anunță noi oportunități pentru Vărsători și, în plan personal, șanse extraordinare de a socializa și de a călători, noroc în afaceri și relații excelente cu cei din jur. În plan sentimental, Mercur revenit la mersul direct va favoriza comunicarea cu partenerul și depășirea situațiilor dificile provocate de tranzitul retrograd al planetei Mercur și nu numai.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top