Connect with us
Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2017 Oana Hanganu - Balanță

Știri

Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2017 Oana Hanganu – Balanță

Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2017 Oana Hanganu – Balanță. Balanțele pot câștiga un concurs, pot primi un job mai bine plătit sau primesc bani de pe urma unui proiect personal.

Horoscopul săptămânii 9-15 octombrie pentru zodia Balanță anunță noi câștiguri financiare, dar și o posibilă revenire a unei iubiri din trecut.

Luni, 9 octombrie, Balanțele pot pleca într-o călătorie sau pot clarifica ultimele detalii privind vacanța de iarnă, la care se gândesc, deja.

Marți, 10 octombrie, Jupiter va intra în Scorpion și în casa Banilor din astrograma Balanțelor, unde va rămâne până în noiembrie 2018.

Pentru Balanțe, asta înseamnă șanse extraordinare de a-și mări veniturile, dar și decizii mai bune privind investițiile sau economiile.

Miercuri, 11 octombrie, Balanțele pot primi vești bune legate de cariera lor sau se câștigurile personale: pot câștiga un concurs, pot primi un job mai bine plătit sau primesc bani de pe urma unui proiect personal.

Joi, 12 octombrie, Balanțele vor avea de ales între un eveniment profesional și unul de familie. De data aceasta, nu vor putea să împace pe toată lumea și vor alege prima variantă, spre dezamăgirea rudelor.

Vineri, 13 octombrie, o fostă iubire poate încerca să revină în viața Balanțelor, tulburându-le liniștea și punând în pericol actuala relație.

Începând din weekend-ul 14-15 octombrie, Balanțele vor avea de partea lor un aliat important: Venus, planeta Iubirii, va ajunge în zodia lor, unde va rămâne până în noiembrie.

Balanțele vor atrage iubirea în viața lor, vor fi admirate și apreciate, iar ocaziile de a face rost de bani vor fi numeroase.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top