Connect with us
Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2017 Oana Hanganu - Berbec

Știri

Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2017 Oana Hanganu – Berbec

Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2017 Oana Hanganu – Berbec. Berbecii primesc bani și cadouri, dar la serviciu pot rata o promovare dacă pierd timp prețios stând la taclale cu colegii.

Horoscopul săptămânii 9-15 octombrie pentru zodia Berbec anunță noroc la bani, dar și risc de eșec la locul de muncă.

Luni, 9 octombrie, Berbecii trebuie să își gestioneze cu mare atenție timpul și să nu stea la taclale cu colegii, pentru a nu se trezi cu restanțe și cu reproșuri din partea șefilor.

În a doua parte a zilei, aceste reproșuri pot fi însoțite de sancțiuni, din cauza cărora Berbecii ar putea rata o promovare mult așteptată.

Marți, 10 octombrie, Jupiter, „Marele Benefic”, va ajunge în Scorpion, unde va rămâne până în noiembrie 2018.

Pentru Berbeci, asta înseamnă mult noroc în plan financiar: începe o perioadă foarte bună, în care vor primi cadouri, bani, ajutor financiar, burse, comisioane sau credite în condiții avantajoase.

Chiar a doua zi, în data de 11 octombrie, Berbecii pot primi bani sau un cadou neașteptat se la o rudă sau pot face niște achiziții importante pentru casă.

În zilele de joi și vineri, Berbecii reușesc cu greu să păstreze echilibrul între familie și carieră, pentru că Marte, planeta care îi patronează le amplifică ambiția și dorința de a se implica în mai multe proiecte.

În weekend-ul 14-15 octombrie, armonia în cuplu se va reface, pentru că Venus, planeta Iubirii, va ajunge în Balanță și în sectorul Parteneriatelor din astrograma Berbecilor.

Venus va rămâne în Balanță până în noiembrie, aducându-le noroc și nativilor Berbec singuri. Aceștia își pot întâlni sufletul-pereche.

Venus în Balanță și Jupiter în Scorpion le vor aduce Berbecilor și noroc în afaceri sau colaborări profesionale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top