Connect with us
Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2017 Oana Hanganu - Fecioară

Știri

Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2017 Oana Hanganu – Fecioară

Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2017 Oana Hanganu – Fecioară. Fecioarele se îndrăgostesc de un prieten sau de o persoană întâlnită la un eveniment la care inițial nu doreau să meargă.

Horoscopul săptămânii 9-15 octombrie pentru zodia Fecioară anunță o agendă încărcată, dar și ambiție încununată de succes.

Luni, 9 octombrie, Feciorele se vor concentra pe carieră, iar marți, ar putea să primească o ofertă avantajoasă.

De altfel, marți, 10 octombrie, va începe o perioadă extraordinară pentru cariera Fecioarelor: Jupiter va intra în casa Comunicării, contractelor și afacerilor din astrograma lor, unde va rămâne 13 luni.

Miercuri, 11 octombrie, va fi o zi potrivită pentru socializare și pentru extinderea cercului de prieteni, așa că Fecioarele ar trebui să onoreze invitațiile primite.

Joi, 12 octombrie, Fecioarele se pot trezi cu reproșuri din partea persoanei iubite sau chiar a copiilor. Ar fi bine ca Fecioarele să petreacă mai mult timp cu familia!

Vineri, 13 octombrie, Fecioarele singure se pot îndrăgosti de un prieten sau de o persoană specială, întâlnită la un eveniment la care, inițial, se gândeau să nu participe.

În weekend-ul 14-15 octombrie planeta Venus părăsește semnul Fecioarei și ajunge în Balanță, unde va rămâne până în noiembrie.

Pentru nativii Fecioară, asta înseamnă că Venus va ajunge în casa Banilor din astrogramă. Astfel, până în noiembrie Fecioarele vor avea mai mulți bani decât de obicei, dar vor și cheltui, atrase de lux și eleganță.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top