Connect with us
Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2017 Oana Hanganu - Gemeni

Știri

Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2017 Oana Hanganu – Gemeni

Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2017 Oana Hanganu – Gemeni. Gemenii își pot găsi un job mai bun sau sunt promovați. Cei care vor să înceapă o afacere pot conta pe partenerul de viață.

Horoscopul săptămânii 9-15 octombrie pentru zodia Gemeni anunță succes în viața profesională și noroc în iubire.

Luni, 9 octombrie, Gemenii vor dori să se implice, ca de obicei, în mai multe proiecte, dar s-ar putea ca resursele financiare insuficiente să le taie din elan.

Marți, 10 octombrie, Jupiter va ajunge în Scorpion, unde va rămâne până în noiembrie 2018. Pentru Gemeni, asta înseamnă începutul unei perioade excelente în plan profesional: un job nou, o promovare, o mărire de salariu etc.

Vești bune despre o mărire de salariu sau despre un job suplimentar care să le mărească veniturile pot primi Gemenii în cursul zilei de miercuri, 11 octombrie.

Joi, 12 octombrie, aceștia se vor gândi la o afacere de familie, iar vineri, persoana iubită le va da tot sprjinul necesar, inclusiv financiar.

În weekend-ul 14-15 octombrie, planeta Iubirii va ajunge în casa Iubirii din astrograma Gemenilor, unde va rămâne până în noiembrie.

Asta înseamnă că relația lor de cuplu și relația cu proprii copii vor fi pline de armonie, iar Gemenii singuri vor putea atrage iubirea în viața lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top