Connect with us
Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2017 Oana Hanganu - Leu

Știri

Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2017 Oana Hanganu – Leu

Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2017 Oana Hanganu – Leu. Leii ar trebui să țină cont de ritmul de muncă al colegilor și să aibă răbdare cu cei fără experiență sau mai slab pregătiți.

Horoscopul săptămânii 9-15 octombrie pentru zodia Leu anunță noi oportunități financiare și o posibilă mutare într-o casă mai mare.

Luni, 9 octombrie, Leii trebuie să țină cont de ritmul de muncă al colegilor și să aibă răbdare cu cei fără experiență sau mai slab pregătiți. Altfel, se vor certa cu multă lume.

Marți, 10 octombrie, planeta Jupiter va intra în Scorpion și în sectorul Familiei și Casei din astrograma zodiei Leu, unde va rămâne până în noiembrie 2018.

Pentru Lei, începe o perioadă norocoasă, în care își pot întări relațiile cu rudele, își pot cumpăra o casă ori se pot muta într-o locuință mai mare, pot demara sau își pot extinde afaceri de familie sau, dacă nu sunt căsătoriți se vor așeza la casa lor.

Miercuri, 11 octombrie, Leii pot relua legătura cu o rudă pe care nu au mai întâlnit-o de mult timp, iar joi, în portofelul sau contul nativilor pot ajunge niște  bani din recuperarea unei datorii sau drept plată pentru un serviciu făcut cuiva în trecut.

Vineri, 13 octombrie, Luna va ajunge în zodia Leu, intensificând dorința nativilor de a se afla în centrul atenției și de a avea succes.

Succesul Leilor se va reflecta și în plan financiar, cu atât mai mult cu cât începând din weekend-ul 14-15 octombrie și până în noiembrie, în casa Banilor din astrograma nativilor se va afla planeta Venus.

Iar Venus nu este doar „planeta Iubirii”, ci și planeta care „răspunde” de relația noastră cu banii și ne scoate în cale oportunități financiare. Tocmai de aceea în astrologie, planeta Venus este numită și „Micul Benefic” („Marele Benefic” este Jupiter).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top