Connect with us
Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2017 Oana Hanganu - Pești

Știri

Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2017 Oana Hanganu – Pești

Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2017 Oana Hanganu – Pești. Peștii sunt pregătiți să facă mari schimbări în viața personală. Poate fi vorba chiar de stabilirea definitivă în altă țară.

Horoscopul săptămânii 9-15 octombrie pentru zodia Pești anunță mari schimbări în viața personală. Poate fi vorba chiar de stabilirea definitivă în altă țară.

Luni, 9 octombrie, Peștii au de rezolvat o problemă legată de casă, dar nu se pot baza pe nimeni. Nici măcar pe partenerul de viață! Dar se vor descurca.

Marți, 10 octombrie, Jupiter va intra în Scorpion și în „casa Străinătății” din astrograma zodiei Pești.

Jupiter va rămâne aici până în noiembrie 2018, astfel că, pentru Pești vor urma 13 luni de schimbări majore în viață, mergând până la mutarea într-o altă țară pentru a munci, o perioadă, acolo sau chiar stabilirea definitivă în străinătate.

Nativii care nu sunt interesați să muncească sau să se stabilească în străinătate ar putea fi mobilizați de Jupiter să învețe o limbă străină sau să studieze istoria sau cultura altor popoare.

Miercuri, 11 octombrie, Luna va ajunge în casa Iubirii din astrograma Peștilor și, până în dimineața zilei de vineri, va aduce un plus de sensibilitate și romantism în relația de cuplu și armonie în relația nativilor cu proprii copii.

Vineri, 13 octombrie, Peștii vor mai preocupați de sănătate și s-ar putea să înceapă weekend-ul mai devreme, pentru a se odihni.

În weekend-ul 14-15 octombrie, planeta Venus va intra în Balanță, zodie în care va rămâne până în noiembrie.

Pe de o parte, Venus în Balanță va spori șansele nativilor Pești de a primi cadouri valoroase, bani și alte avantaje prin intermediul altora.

Pe de altă parte, Venus în Balanță va dinamiza casa Intimității și senzualității din astrograma nativilor Pești. Aceștia vor avea parte de mai multă pasiune în cuplu, dar și de multe „oportunități amoroase” și aventuri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top