Connect with us
Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2017 Oana Hanganu - Săgetător

Știri

Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2017 Oana Hanganu – Săgetător

Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2017 Oana Hanganu – Săgetător. Săgetătorii își rezolvă problemele cu ajutorul unor persoane din trecut, care reapar în viața lor la momentul oportun.

Horoscopul săptămânii 9-15 octombrie pentru zodia Săgetător anunță ajutor nesperat de la persoane din trecut sau din străinătate.

Luni, 9 octombrie, Săgetătorii vor ține cont în primul rând de opiniile și dorințele partenerului, chiar cu riscul de a-și neglija sau supăra prietenii.

Marți, 10 octombrie, Jupiter, Marele Benefic din astrologie, va intra în zodia Scorpion și în casa Trecutului și a Secretelor din astrograma Săgetătorilor, unde va rămâne până în noiembrie 2018.

Pentru Săgetători, asta înseamnă că, în multe cazuri, problemele curente vor fi rezolvate cu ajutorul unor oameni din trecut, care vor reveni, la momentul oportun, în viața nativilor sau la care aceștia vor apela, în ultimă instanță.

Un astfel de ajutor pot primi Săgetătorii chiar miercuri, 11 octombrie, când vor avea nevoie de bani pentru un proiect personal.

În zilele de joi și vineri, Săgetătorii care solicită un credit, o bursă ori o sponsorizare,  la fel ca și nativii care au de rezolvat probleme juridice trebuie să se înarmeze cu răbdare. Ei se pot confrunta cu tot felul de încurcături sau amânări sau trebuie să facă rost de documente suplimentare.

În weekend-ul 14-15 octombrie, Venus, planeta Iubirii, va intra în Balanță și în casa Prietenilor din astrograma zodiei Săgetător, unde va rămâne până în noiembrie.

Ajutați de Venus, Săgetătorii vor avea relații excelente cu prietenii vechi și își vor face prieteni noi, dar, în același timp, se vor afla în centrul atenției la evenimentele la care vor participa.

Prezența planetei Venus în casa Prieteniei poate însemna și transformarea unei relații de prietenie într-o poveste de dragoste.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top