Connect with us
Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2017 Oana Hanganu - Vărsător

Știri

Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2017 Oana Hanganu – Vărsător

Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2017 Oana Hanganu – Vărsător. Vărsătorii se concentrează pe carieră. În plan sentimental, norocul le surâde celor singuri, în special în timpul călătoriilor.

Horoscopul săptămânii 9-15 octombrie pentru zodia Vărsător anunță succes în carieră și noroc din străinătate.

Luni, 9 octombrie, atenția Vărsătorilor se va îndrepta spre copii sau spre persoana iubită și s-ar putea ca nativii să aibă nevoie de bani pentru plata unor studii sau pentru o călătorie a cuiva din familie.

Marți, 10 octombrie, Jupiter, Marele Benefic, va intra în zodia Scorpion, unde va rămâne până în noiembrie 2018.

Aflat în Scorpion, Jupiter va dinamiza casa Carierei din astrograma Vărsătorilor, ajutându-i să nu rateze oportunitățile și să facă schimbările necesare, chiar dacă acestea presupun întoarcerea „la școală” sau multe călătorii.

Miercuri, 11 octombrie, Vărsătorii vor primi vești legate de succesul copiilor, iar joi, vești bune legate de banii partenerului de viață, căruia i se va mări salariul sau care va fi promovat.

Joi, 12 octombrie, Vărsătorii pot achita o datorie, iar vineri, pot primi ei înșiși vești bune legate de banii câștigați prin munca proprie.

În weekend, Venus, planeta Iubirii se va muta în zodia Balanță, unde va rămâne până în noiembrie.

Venus în Balanță le poate aduce nativilor Vărsător ocazia de a pleca în călătorii în străinătate împreună cu persoana iubită și/sau cu copiii.

Tot Venus în Balanță le poartă noroc Vărsătorilor care au afaceri în alte țări sau care colaborează cu firme și persoane din străinătate.

Pentru Vărsătorii singuri, Venus în Balanță poate însemna întâlnirea sufletului pereche cu ocazia unei călătorii în altă țară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top