Connect with us
Horoscop Acvaria saptamana 18 - 24 februarie 2019

Știri

Horoscop săptămânal Acvaria 11 – 17 februarie 2019

Acvaria una din cele mai vechi astroloage din România, a realizat horoscopul săptămânal pentru perioada 11-17 februarie 2019. Cel mai complet horoscop pentru fiecare zodie. Cum va arăta săptămâna viitoare, care sunt zodiile favorizate și ce prevede zodiacul.

Horoscopul săptămânii 11-17 februarie

Huff.ro își oferă previziunile celor mai celebri astrologi, după ce citești horoscopul saptămânii, te invităm să citești și previziunile făcute de Urania, Camelia Pătrășcanu, Mihai Voropchievici, găsești link-urile la finalul articolului.

Berbec

Comunicarea merge mai anevoios, deși ai avea multe de zis. Nu prea găsești cuvintele potrivite, adeseori preferi să taci decât să spui ceva ce ar putea deranja pe cineva sau ți-ar putea provoca neplăceri în relație cu lumea. Nu tăcerea e soluția problemelor, ci trebuie să găsești în tine forța de a-ți înfrânge teama de a-ți exprima propriile opinii.

Dacă găsești persoanele potrivite care să știe să asculte și să te îndemne la un dialog deschis, vei depăși cu bine și acest mic handicap. Totul e să dai peste un om care nu-ți taie elanul, nu refuză dialogul, nu-ți răspunde monosilabic (sau deloc), nu-ți pune pumnu-n gură ori de câte ori ai vrea să-ți spune punctul de vedere.

Caută o astfel de persoană deschisă la dialog și care să înțeleagă că suferi de un oarecare blocaj. Ai curaj să spui ce vrei, ce dorești, ce gândești, nu ține în tine, pentru că cineva vine spre tine cu soluții, idei și sfaturi bune. Întreabă!

Taur

Conștiința ta are un cuvânt puternic de spus în situația de față, și ea îți transmite că există o singură cale de a trece peste un anumit impas: schimbarea de direcție. Nu poți lăsa lucrurile să continue în același fel ca înainte, ci e nevoie să iei serios taurul de coarne și să alegi o altă cale. Poate nu e ceva ce inima ta și-ar dori, dar mintea spune că e cel mai bun lucru în acest moment.

Spune adio, închide capitolul, nu mai privi înapoi și alege noua cale fără teamă, convins că faci ceea ce trebuie.

Da, e o chestiune care trebuie făcută, și când e vorba de trebuie, nu e ușor de luat decizia! Știi cum se spune: dacă e musai, cu plăcere! Așa faci și tu acum, alegi această nouă cale pentru că știi că moral, etic, legal, politic – spune-i cum vrei! – așa e bine, deci nu te mai gândi la ce lași în urmă, ci la ceea ce te așteaptă după!

Gemeni

Ca să depășești cu bine o problemă, ar fi nevoie să spui nu unui regim de viață, unei atitudini greșite, unei relații nocive. De exemplu să renunți la fumat, să te abții de la anumite alimente, să stai departe de o dorință nepotrivită… ceea ce pare greu în acest moment.

Ești sfătuit că așa ar fi cel mai bine, dar tu parcă ai rezerve, îți pui tot felul de întrebări cu privire la deciziile pe care trebuie să le iei. Vindecarea ta depinde de această decizie – de a spune nu acelei tentații – și când e vorba de vindecare, te poți gândi la orice fel de vindecare: a corpului, a sufletului, a minții, a unor probleme cu care te confrunți, a unor relații care scârțâie.

Capacitatea ta de a nu te băga singur în gura lupului te va ajuta să depășești cu brio momentul acesta dificil, deci învață să spui nu acelor lucruri care știi și tu singur că nu-ți fac bine. Greu e primul pas, pe urmă te vei obișnui cu alegerea făcută!

Citește mai departe în pagina următoare

Pagini: 1 2 3 4 5

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top