Connect with us
Horoscop săptămânal Dragoste 15-21 aprilie 2019 - Venus si Marte intra in Berbec, emoții mari pentru 7 zodiii

Știri

Horoscop săptămânal Dragoste 15-21 aprilie 2019 – Venus si Marte intra in Berbec, emoții mari pentru 7 zodiii

Horoscop dragoste. Iata horoscopul dragostei pentru saptamana 15-21 aprilie 2019. Miscari de trupe importante au loc pe cer. Mercur, planeta comunicarii si a ratiunii, precum si Venus, planeta iubirii si aelatiilor intra in curajosul si deschizatorul de drumuri Berbec. Soarele intra in Taur si avem si Luna plina albastra in Balanta. Esti pregatit sa te ocupi de relatiile tale si sa spui ceea ce te deranjeaza si ai tot amanat ?

Aceasta saptamana intensa, una din cele mai bogate de evenimente mari astrale pentru luna aprilie 2019, este mai mult despre relatii si despre a scoate la lumina prin comunicare ce ar fi trebuit lamurit mai demult. Vestea buna este ca se pot deschide usi noi si poti merge mai departe clarificat si bine in parteneriatul sau prieteniile tale, sau macar stii ca ai clarificat tot si mergi mai departe spre … alte parteneriate noi.

Cum vor influenta toate acestea viata amoroasa in saptamana 15-21 aprilie, afli citind in continuare!

Horoscop dragoste Berbec

Asteapta-te la schimbari frumoase in viata ta amoroasa. Ai sansa sa te relaxezi si sa te apropii de partenerul de cuplu, sa vorbiti mai mult despre ce va deranjeaza si sa restaurati armonia in relatia voastra. Experientele trecutului va vor ajuta sa setati noi planuri de viitor. Daca esti singur, fa-ti o lista de prioritati, pentru a sti exact ce vrei in viata. Apoi, porneste cu optimism in implinirea visurilor tale.

Horoscop dragoste Taur

Esti foarte pozitiv in aceasta saptamana. Entuzismul si optimismul tau iti influenteaza relatia de cuplu. Partenerul este mai dispus sa-ti spuna ce are pe suflet. Sunt sanse mari sa va eliberati de stres si sa va bucurati de o atmosfera armonioasa si romantica. Daca esti singur, asteapta-te la suprize erotice.

Horoscop dragoste Gemeni

Trebuie sa fii mai clar in exprimarea sentimentelor. Partenerul are nevoie de certitudini, nu de alte semne de intrebare. Numai asa puteti detensiona atmosfera si puteti rezolva conflictele aparute. Daca esti singur, sunt sanse mari sa-ti intalnesti jumatatea. Foloseste-te de talentul comunicarii. Iti va fi mult mai usor sa te apropii de persoanele pe care le consideri cu potential.

Horoscop dragoste Rac

O saptamana cu pozitivitate si optimism care te vor ajuta sa pui la punct cateva neintelegeri cu partenerul de cuplu. Daca esti singur si te hotarasti sa incepi o relatie de lunga durata, fii cinstit cu tine insuti. Este, cu adevarat, ceea ce-ti doresti? Esti pregatit pentru o logodna sau o casatorie?

Horoscop Minerva Horocop Minerva 15-21 aprilie  pentru fiecare zodie

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti

Continuarea horoscop dragoste 15 – 21 aprilie pe sfatulparintilor.ro.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top