Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - PEȘTI

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 19 – 25 februarie: Pești

Horoscop săptămânal Oana Hănganu 19 – 25 februarie: Pești Peștii trebuie să nu se mai sacrifice pentru alții. E timpul ca ei să se aprecieze și să se iubească mai mult.

Horoscopul săptămânii 19-25 februarie pentru zodia Pești anunță o perioadă norocoasă, în care nativii pot obține tot ce vor, dacă își calculează cu atenție fiecare pas.

Peștii încep săptămâna cu Soarele și 3 planete în zodia lor: Venus, planeta Iuburii, Mercur, planeta Afacerilor și Comunicării și Neptun, planeta care îi patronează.

Mai mult, la mijlocul săptămânii, Venus și Neptun vor forma un aspect armonios foarte puternic. Acesta îi va ajuta pe nativi să atragă mai multă iubire în viața lor și să se bucure de mai mult respect și apreciere la locul de muncă.

Iar cu ajutorul lui Mercur, în armonie cu Pluton, planeta Transformării, nativii Pești pot avea șanse extraordinare, ajungând în cercuri sociale noi. Această schimbare va influența în mod pozitiv și viața lor profesională.

Din punct de vedere financiar, săptămâna aduce vești bune chiar de luni, când mulți nativi pot obține o mărire de salariu sau pot câștiga un premiu valoros. Cu banii primiți, Peștii vor dori să își schimbe locuința sau măcar să își construiască în casă o oază de liniște, doar pentru ei.

Prezența lui Neptun în zodia lor îi face pe nativi mult mai sensibili, mult mai interesați de practicile spirituale sau mult mai creativi și mai dornici de a-și exprima creativitatea. Și tocmai de aceea au nevoie de un „loc al lor”.

Decizia îi va surprinde pe membrii familiei, obișnuiți ca Peștii să nu se gândească decât la ceilalți. Din acest motiv, sunt posibile discuții tensionate în familie, în ultima parte a săptămânii.

Dar Peștii trebuie să învețe să se aprecieze mai mult și să se iubească mai mult. Acesta este, de altfel, unul dintre mesajele pe care Venus, planeta Iubirii, le are pentru ei, acum, când le „vizitează” zodia.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top