Connect with us
Horoscop săptămânal 12-18 martie 2018 Berbec - Oana Hanganu. Berbecii pot câștiga orice competiție. Marte, planeta care îi patronează, intră în sectorul Carierei din astrograma lor.

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 8-14 mai BERBEC

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 8-14 mai BERBEC. Pentru Berbeci, prioritățile vor fi: persoana iubită și copiii, iar pentru cei singuri, găsirea sufletului-pereche

Pentru zodia Berbec, săptămâna 8-14 mai înseamnă mari schimbări în plan sentimental sau în relația cu copiii

Berbecii singuri își pot găsisufletul pereche„, iar cei care au, deja, o relație, își vor copleși partenerul sau partenera cu dovezi de iubire.

Venus, „planeta Iubirii” se află chiar în zodia lor și îi va face mai tandri și mai atenți la nevoile celor dragi, dar și mai puțin impulsivi în relațiile cu cei din jur.

La serviciu, ajutați și de Venus și de Mercur, „planeta Comunicării”, Berbecii vor evita conflictele sau vor purta negocieri din care vor avea doar de câștigat.

La început de săptămână, Luna se va afla în zodia Balanței alături de Jupiter, iar asta înseamnă, pentru Berbeci, o perioadă foarte bună pentru semnarea unui contract sau începutul unei colaborări.

Luna Plină în Scorpion, din data de 11 mai și zilele imediat următoare le vor aduce Berbecilor bani, fie dintr-o afacere pe care o au împreună cu un prieten, fie din recuperarea unor datorii.

Cu bani în buzunar și cu chef de ducă, Berbecii își vor face bagajul și își vor petrece weekendul departe de casă.

Cei care au copii vor încerca să se revanșeze față de aceștia pentru zilele în care i-au neglijat din cauza job-ului sau afacerilor. Îi vor răsfăța cam mult și, de aici, discuții în familie. Dar tensiunile vor fi, rapid, anulate, pentru că Berbecii vor găsi cuvinte de împăcare, dorindu-și păstrarea armoniei în familie.

De altfel, timp de aproape 18 luni, cu Axa Destinului sau „Axa Nodurilor Lunare” în Leu/Vărsător, prioritățile zodiei Berbec vor fi nevoia de iubire, persoana iubită și copiii.

Nodul Nord ne indică domeniile în care putem evolua spiritual și menirea noastră în această viață, iar Nodul Sud, „bagajul” cu care venim din viețile anterioare.

În ziua de 9 mai, Nodul Nord va intra în zodia Leu și va  influența „casa Iubirii” din astrograma lor iar Berbecii singuri își vor dori mai mult decât oricând să își găsească „jumătatea”.

Berbecii care au o relație, vor dori să o oficializeze, cu atât mai mult cu cât Jupiter, „Marele Benefic”, se află în zodia Balanță și le aduce noroc în căsănicie și în parteneriate de afaceri sau colaborări profesionale.

Foarte mulți nativi Berbeci  își vor dori devină părinți.

Berbecii care au copii vor petrece cât mai mult timp cu aceștia și vor doridevină părinți mai buni. Se vor informa, vor citi cărți sau vor lua parte la întâlniri cu psihologi, educatori, pediatri, nutriționiști etc.

Nodul Nord aflat în Leu înseamnă, pentru Berbeci, și foarte multă creativitate și succes în afaceri sau job-uri care au legătură cu arta sau cu produsele ori serviciile destinate copiilor.

Citeste Horoscopul săptămânal pentru 8-14 mai si pentru zodiile: BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top