Connect with us
Horoscop săptămânal 12 - 18 martie 2018 Fecioară - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 8-14 mai FECIOARĂ

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 8-14 mai FECIOARĂ. Fecioarele au noroc financiar și succes în profesie și se vor dedica acțiunilor caritabile

Fecioarele au noroc de bani chiar de luni, 8 mai: Luna și Jupiter le aduc șanse de câștig prin muncă proprie, iar Mercur și Venus, șanse de a primi bani și cadouri de la persoana iubită sau bonusuri sau comisioane de la locul de muncă.

În zilele următoare, situația nu se schimbă prea mult, chiar dacă Luna părăsește Balanța și se mută în Scorpion. Ajunsă aici, Luna va spori apetitul Fecioarelor pentru comunicare și scurte călătorii, dar și interesul pentru oficializarea unor relații de colaborare sau de muncă prin semnarea unor contracte cu clauze clar definite.

Zilele de 11 și 12 mai sunt cele mai potrivite pentru semnarea de contracte sau pentru acceptarea unor oferte de muncă.

În 11 mai va fi Lună Plină în zodia Scorpion, chiar în „sectorul Contractelor” din astrograma Fecioarelor, iar în 12 mai, armonia dintre Mercur aflat în Gemeni și Jupiter aflat în Balanță va viza „sectorul Carierei” și „sectorul Banilor” din astrograma lor. Astfel, în 12 mai, Fecioarele pot primi o mărire de salariu sau un bonus de la serviciu.

Fecioarele au șanse extraordinare în plan profesional, dar mulți nativi riscă să rateze oportunități dacă țin cont de sfaturile, nu întotdeauna potrivite, ale rudelor sau prietenilor.

Unele Fecioare vor trebui aleagă între un job în străinătate și familie sau între un job mai bine plătit și mai mult timp în compania celor dragi.

Saturn, aflat în Săgetător, tensionează relațiile cu familia și, în același timp, limitează planurile Fecioarelor în ceea ce privește casa.

De exemplu, Fecioarele care doresc să își renoveze total casa, vor amâna acest „proiect” sau îl vor realiza în etape și cu întârzieri. Banii vor fi cheltuiți pe urgențe legate de cineva din familie.

Cu rudele se vor întâlni Fecioarele și îm weekend, când Luna se va afla în zodia Săgetător și în „sectorul Familiei și căminului”. Sau Fecioarele vor sta  acasă și „se vor odihni activ”, făcând fiecare încăpere să strălucească de curățenie.

Dar principalul eveniment astrologic al săptămânii este intrarea Axei Destinului în zodiile Leu/Pești, în data de 9 mai.

Axa Destinului sau Axa Nodurilor Lunare va sta în aceste zodii până în noiembrie 2018.

Nodul Nord indică domeniile în care putem să evoluăm spiritual și menirea noastră în această viață, iar Nodul Sud, „bagajul” din viețile anterioare.

Pentru Fecioare, Nodul Nord aflat în zodia Leu va însemna interes pentru acțiunile caritabile, iar cele mai multe dintre ele vor fi făcute cu discreție.

Lor li se cere renunțe la modestia excesivă, să își învinga spiritul autocritic exagerat și se afirme.

Citeste Horoscopul săptămânal pentru 8-14 mai si pentru zodiile: BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top