Connect with us
Horoscop săptămânal 12 - 18 martie 2018 Rac - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 8-14 mai RAC

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 8-14 mai RAC. Racii vor câștiga bani, dar trebuie să fie mai chibzuiți și mai selectivi atunci când li se cere ajutorul

Raciipun ceva la cale„: un un proiect personal, o afacere de familie sau, la serviciu, se interesează de problemele celorlalți și caută soluții, chiar dacă nu li se cere asta.

Ar trebui să fie mai detașați pentru a nu avea surprize. Nu toată lumea apreciază implicarea lor. Șefii ar putea chiar să le reproșeze că, din dorința de a-i ajuta pe alții, neglijează sarcinile primite.

Racii care lucrează pe cont propriu trebuie se promoveze mai mult. Mercur, „planeta Comunicării”, se află în „sectorul Carierei” din astrograma lor, alături de planetele Venus și Uranus. Mercur le cere să comunice mai eficient, în timp ce Venus le cere să își adapteze stilul vestimentar la tendințele modei, iar Uranus îi încurajează să fie cât mai inventivi.

Luna Plină din Scorpion, din data de 11 mai, schimbă zona de interes a Racilor, aducând mai multă pasiune în relația lor de cuplu.

Racii care au probleme în cuplu pot profita de această Lună Plină pentru a discuta cu partenerul/partenera despre aceste probleme și pentru a găsi, împreună, soluții.  

Luna Plină este într-o zodie de apă și ne amplifică emoțiile. În plus, Racul este tot un semn zodiacal de apă.

Asta înseamnă că Racii vor fi extrem de sensibili și vor reacționa emoțional. După această Lună Plină, relația lor de iubire va mai intensă ori… nu va mai fi.  De ei depinde cum va evolua totul.

Luna Plină în Scorpion va influența și relațiile Racilor cu copiii lor. Ca părinți, Racii sunt foarte protectori și tind să „dirijeze” viețile copiilor, indiferent de vârsta acestora.

S-ar putea ca acum, pe Lună Plină, copiii să le ceară părinților Raci mai mult respect față de libertatea lor de decizie și de acțiune. În mod sigur, nu va fi o discuție prea confortabilă. Totuși, Racii vor ține cont de ea.

Dar cea mai importantă schimbare în viața Racilor va începe în 9 mai, odată cu stabilirea Axei Destinului sau a Nodurilor Lunare pe segmentul Leu/Vărsător.

Nodul Nord va intra în Leu, iar cel Sud, în Vărsător, unde vor sta până în noiembrie 2018.

Nodul Nord indică domeniile în care putem evolua spiritual, menirea în această viață, iar Nodul Sud, „bagajul” din viețile anterioare.

Pentru Raci, prezența Nodului Nord în zodia Leu indică o atenție sporită acordată sectorului financiar.

Racii vor câștiga mulți bani dar trebuie fie mai chibzuiți și mai selectivi atunci când li se cere ajutorul.

În același timp, vor face investiții profitabile, în sectorul imobiliar sau în obiecte de lux și în opere de artă.

Citeste Horoscopul săptămânal pentru 8-14 mai si pentru zodiile: BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top