Connect with us
Horoscop săptămânal 12 - 18 martie 2018 Săgetător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 8-14 mai SĂGETĂTOR

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 8-14 mai SĂGETĂTOR. Săgetătorii vor călători mult sau își vor găsi adevărata împlinire și fericire străinătate

Începutul de săptămână le aduce Săgetătorilor vești de la prieteni de departe sau invitații la evenimente ce vor avea loc în weekend.

Miercuri, când Luna se va afla în zodia Scorpion, Săgetătorii vor pune pe hârtie planul unei afaceri sau al unui proiect personal și vor stabili bugetul necesar. Din motive financiare, planul nu va fi pus în aplicare  imediat.

În 11 mai va fi Lună Plină în zodia Scorpion. Pentru Săgetători, Luna Plină va veni cu dorința de o pauză. Ei, care sunt, de obicei atât de activi, se vor simți epuizați sau pur și simplu nu vor avea chef de nimic altceva decât de somn sau de relaxare.

Vor fi și cam ursuzi, iar asta poate provoca tensiuni în cuplu, mai ales că „planeta Războiului”, Marte, se află „zona Parteneriatelor” din astrograma Săgetătorilor și e ușor de „provocat”.

Dar prezența lui Venus în „casa Iubirii” acestora nativi este de mare ajutor pentru că va avea grijă ca armonia să fie, până la urmă, restabilită.

Cei care nu-și vor putea lua o zi liberă, nu vor fi nici prea atenți, nici prea eficienți, așa că ar fi bine nuși lase prea multe sarcini de îndeplinit în zilele de 10 și 11 mai.

Dar, pe măsură ce Luna se va apropia de semnul lor zodiacal, Săgetătorii își vor reveni și vor recupera timpul pierdut.

Luna va fi în zodia lor în weekend, iar Săgetătorii vor pleca la drum, poate chiar în străinătate. Sau vor vizita locuri cu puternică încărcătură spirituală sau istorie. Vor citi și unii dintre ei vor începe să studieze o limbă străină.

Interesul pentru istoria și cultura altor popoare, pentru limbile străine sau interesul pentru călătoriile în alte țări vor fi, din această săptămână, prioritățile nativilor Săgetători.

În 9 mai, Axa Destinului sau „Axa Nodurilor Lunare”  se va schimba pentru toate zodiile, iar în cazul Săgetătorilor, schimbarea are legătură ci „străinătatea”, studiile și spiritualitatea.

Nodul Nord indică domeniile în care putem evolua spiritual și menirea noastră în această viață, iar Nodul Sud, „bagajul” karmic din viețile anterioare.

În 9 mai, Nodul Nord se va muta în zodia Leu și va influența „casa a IX-a” din astrograma Săgetătorilor.

Mulți Săgetători își vor găsi adevărata împlinire și fericirea în altă țară sau alături de persoane din străinătate.

În același timp, Nodul Nord n zodia Leu poate însemna pentru unii Săgetători schimbarea unor principii de viață, întoarcerea la religie sau spiritualitate sau descoperirea interesului pentru spiritualitate sau pentru un anumit sistem religios.

Pentru alți Săgetători, Nodul Nord în Leu va aduce un interes deosebit pentru educație și studii și mulți nativi se vor întoarce la școală sau se vor dedica studiului individual.

Citeste Horoscopul săptămânal pentru 8-14 mai si pentru zodiile: BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top