Connect with us
Horoscop săptămânal 12 - 18 martie 2018 Vărsător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 8-14 mai VĂRSĂTOR

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 8-14 mai VĂRSĂTOR. Vărsătorii au parte de  întâlniri karmice. În plan relațional, se petrec schimbări esențiale

Vărsătorii încep săptămâna cu dreptul. Dacă au un examen, îl promovează fără probleme, iar dacă au de prezentat o lucrare, își expun cu ușurință ideile și sunt convingători.

Convingători sunt și în cazul unor negocieri, dar și în discuțiile cu persoana iubită. Îi ajută în acest sens Luna și Jupiter din Balanță, dar și planetele Venus și Mercur din zodia Berbec.

Soarele aflat în zodia Taur îi îndeamnă să fie interesați de securitatea financiară a familiei și tocmai pentru a avea surse de venit în plus, Vărsătorii își vor căuta un job mai bine plătit sau vor munci mai mult la actualul job.

Rezultatele vor fi pe măsură și mulți Vărsători vor primi vești foarte bune în preajma zilei de 11 mai.

În 11 mai va fi Lună Nouă în zodia Scorpion, care va influența „sectorul Carierei” din astrograma Vărsătorilor.

Luna Plină în Scorpion le va aduce Vărsătorilor o promovare la actualul loc de muncă sau o ofertă foarte tentantă de la o altă firmă sau, dacă lucrează pe cont propriu, clienți noi, colaborări noi, extinderea afacerii.

Dar Vărsătorii trebuie acorde atenție, în continuare, imaginii. Și nu e vorba doar de look sau de stilul vestimentar, ci și de persoanele în compania cărora se afișează, de evenimentele la care iau parte și chiar de postătile pe rețelele de socializare.

Și toate acestea au legătură cu Saturn, „profesorul zodiacului”, care se află în zodia Săgetător și patronează, până în decembrie, „sectorul Prietenilor” din astrograma Vărsătorului.

Atenționările lui Saturn vor fi de marea acualitate în special la sfârșitul acestei săptămâni, când Luna va ajunge în zodia Săgetător și va „înviora” viața socială a Vărsătorilor.

Dar cel mai important eveniment al săptămânii va fi schimbarea Axei Destinului.

În data de 9 mai, Axa Destinului sau „Axa Nodurilor Lunare” se va fixa pe segmentul Leu/Vărsător: Nodul Nord va intra în zodia Leu, iar Nodul Sud, în Vărsător.

Această configurație va dura până în noiembrie 2018.

Nodul Nord indică domeniile în care putem evolua spiritual și menirea noastră în această viață, iar Nodul Sud, „bagajul” nostru karmic din viețile trecute.

Prezența Nodului Nord în Leu și în „sectorul Parteneriatelor”  este însoțită de prezența Nodului Sud în zodia Vărsător și în „sectorul Personalității”  din astrograma nativilor Vărsător.

Iar asta înseamnă mari schimbări în planul relațiilor și al parteneriatelor, evenimente și întâlniri karmice.

În plan personal, Nodul Nord în Leu înseamnă pentru Vărsătorii singuri întâlnirea cusufletulpereche„.

Pentru Vărsătorii care au o relație, Nodul Nord în Leu poate aduce păstrarea sau regăsirea  armoniei sau, în caz contrar, despărțirea.

În plan profesional, Nodul Nord în Leu poate semnifica noi colaborări, noi colegi, noi afaceri, în care Vărsătorii pot să își valorifice pregătirea, experiența și calitățile de leader.

Citeste Horoscopul săptămânal pentru 8-14 mai si pentru zodiile: BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top