Connect with us
Horoscop săptămânal 22-28 ianuarie 2018 Oana Hanganu Rac

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu Rac 26 februarie – 04 martie 2018

Racii onorează invitații la diferite evenimente. În acest fel întâlnesc o persoană care le poate schimba viața.

Horoscopul săptămânii 26 februarie -4 martie pentru zodia Rac anunță o călătorie extraordinară sau întâlnirea cu o persoană care le poate schimba viața.

Luna Plină din noaptea de 1/2 martie va avea loc în zodia Fecioară și în sectorul Comunicării din astrograma generală a Racilor. Luna Plină are un impact deosebit asupra Racilor pentru că ei sunt patronați de astrul nopții.

Cu Lună Plină în sectorul Comunicării, nativii Rac vor avea o agendă încărcată, iar unul dintre evenimentele la care vor participa ar putea fi, de fapt, șansa lor.

Atunci ar putea să întâlnească o persoană specială, care va juca un rol important în cariera sau in viața lor personală.

Dar sectorul Comunicării se referă și la călătorii, așa că Racii vor avea destule ocazii să plece la drum. Pentru alți nativi, Luna Plină va veni cu noi oferte sau contracte de colaborare.

Oricum, Racii vor incepe săptămâna cu dreptul și cu Luna în zodia lor. Mai mult,Luna va forma un aspect pozitiv cu planeta Neptun, aflată în casa Străinătății lor. Iar asta înseamnă șansa de a călători”peste hotare”. Aspectul amintit anunță și succes la examene.

Marți, Luna va intra în cada Banilor din astrograma Racilor, iar miercuri va fi în armonie cu Marte, aflat în casa Profesiei. Toate acestea anunță o posibilă mărire de salariu sau un job la bine plătit.

După Luna Plină, atenția Racilor se va îndrepta spre casă și familie, pentru că, în  weekend, Luna se va afla în zodia Balanță. Iar Balanța „patronează” sectorul familiei din astrograma Racilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top