Connect with us
Horoscop săptămânal Oana Hanganu Taur 26 - 04 martie 2018

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu Taur 26 februarie – 04 martie 2018

Taurii se pot certa cu un prieten din cauza banilor, dar în plan sentimental le surâde norocul. Chiar și celor singuri!

Horoscopul săptămânii 26 februarie -4 martie pentru zodia Taur anunță împliniri în plan sentimental și, pentru unii nativi, vești bune legate de o sarcină sau un copil.

Luna Plină din noaptea de 1/2 martie va avea loc în zodia Fecioară și în sectorul Iubirii și al copiilor din astrograma generală a Taurilor.

Unii Tauri își vor întâlni jumătatea, alții  se vor bucura de mai multă armonie în cuplu, iar alti nativi vor afla că vor deveni părinți.

Luna Plină de la inceput de martie îi va ajuta mult și pe nativii care doresc să își pună în valoare creativitatea prin proiecte personale sau care vor să își transforme hobby-utile în afaceri.

Pentru aceștia, aspectul deloc armonios dintre Lună și Neptun este un avertisment: să nu amestece prieteniile cu afacerile sau să nu vorbească despre planurile lor de viitor decât cu persoane în care au încredere.

În prima parte a săptămânii, Taurii vor lua parte la multe evenimente sau vor fi invitați să facă parte din grupuri, ong-uri, comisii, comitete etc în semn de apreciere pentru activitatea lor.

Mijlocul săptămânii va fi dedicat familiei sau rezolvării unor probleme financiare legate devin patrimoniu.

Prima zi de martie le poate aduce un conflict-legat de bani- cu un prieten sau cu un asociat, dacă au o afacere în derulare. Dar, tot în ziua de 1 martie, Luna va ajunge în zodia Fecioară și în cada Iubirii din astrograma Taurilor.

Astfel, săptămâna se va încheia frumos, iar duminică va fi o zi excelentă pentru planuri de viitor privind relația sau copiii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top