Connect with us
Horoscop Taror pentru perioada 12-17 februarie. Berbecii au parte de fericire, Gemenii au succes la bani

Știri

Horoscop Tarot pentru perioada 12-17 februarie. Berbecii au parte de fericire, Gemenii au succes la bani

HOROSCOP. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin.

HOROSCOP. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.
Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

HOROSCOP.  Iata care este mesajul saptamanii 12-17 februarie 2019 extras pentru fiecare zodie prin cartile de tarot:

Citește aici: Horoscop săptămânal Camelia Pătrășcanu 11 – 17 februarie

HOROSCOP. BERBEC 9 de pentagrame

Aceasta carte este una dintre cele mai incurajatoare din pachetul de carti. Poate insemna ca grijile tale financiare vor fi usurate si ca vei gasi solutii la probleme. Bucura-te de energia buna a acestei carti, imparte bucuria si bunastarea cu ceilalti.
Noua de pentagrame aduce fericirea, succesul. Urmeaza ceva care sa te faca mandru de realizarile tale, dar si increzator fata de ceea ce va urma. Asteapta-te ca tot ce e mai bun sa se petreaca acum. Vei fi in pozitia de a-i ajuta pe cei mai putin norocosi decat tine. Fii atent nu numai la abundenta ta materiala, cat si la cea spirituala.

HOROSCOP.  TAUR

8 de bate

Aceasta carte are multe intelesuri. Iti poate aduce la lumina frustrarea, oboseala si poate fi mesajul ca ai nevoie de si mai multa rabdare. Sau poate ca ai facut tot ce a depins de tine, iar acum astepti actiunea celorlalte persoane implicate. Mesajul este sa nu fortezi lucrurile. Lasa-le sa se intample. Daca ai facut tot ce a depins de tine, acum asteapta!

HOROSCOP. GEMENI

Rege de pentagrame

Aceasta carte inseamna autoritate, traditie si succes la bani. Este un semn ca acum nu este momentul sa faci pe razvratitul, ci sa urmezi cai deja batatorite. Mesajul cartii intareste ideea ca trebuie sa fii un bun organizator, sa iti pui in ordine viata, fara sa-ti epuizezi resursele.

Aceasta carte poate fi si despre un barbat din preajma ta, statura masculina, cu parul si ochii inchisi la culoare. Mesajul este ca poti avea incredere totala in el.

Rac Imparatul

Aceasta carte arata dominatia mintii asupra inimii. Cateodata nu este de bun augur, insa uneori este necesara. Aceasta este hotararea care trebuie luata atunci cand apare aceasta carte. Cand alegerile sunt greu de facut si trebuie sa-ti pastrezi concentrarea. Aceasta carte iti transmite ca trebuie sa ai incredere ca autocontrolul si concentrarea iti vor aduce raspunsul corect. Mergi inainte si fa ceea ce este mai bine pentru tine. Daca te poti stapani pe tine, atunci poti stapani o lume.

De asemenea, cartea poate fi imaginea unui barbat in varsta din viata ta. Poate un coleg, poate tatal sau o figura pe care o asociezi tatalui. Poate ca este o persoana de care esti interesata din punct de vedere romantic. Daca DA, nu-l scoate din carti, doar pentru ca este batran. Poate simti ca acest om conduce cu o mana de fier. Poate fi frustrant cateodata, insa el incearca sa te ajute. El vrea sa vezi regulile care vor aranja totul, sa realizezi ca fara o structura logica nu poti tine sub control emotiile si dorintele puternice.

Continuarea pe sfatulpartintilor.ro

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top