Connect with us

Știri

Horoscop Urania 20-26 aprilie 2019 – după 12 ani se schimbă radical

Horoscop Urania 20-26 aprilie 2019 Berbec

Între 20 și 21 aprilie seara, continuă posibilele împrejurări confuze, tulburări ori răsturnări de situație în plan material/financiar care pot fi resimțite mai acut ca în alte dăți, pe fondul intrării Soarelui, pe 20 aprilie, în zodia Taurului, semn în care va rămâne până pe 21 mai a.c.; ori, poate, va fi doar spaima că un eveniment neplăcut le-ar putea da planurile peste cap.

Pe 20 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Berbecului, semn în care va rămâne până pe 15 mai a.c. Va fi un tranzit destul de comod pentru că va introduce un plus de protecție, va genera o stare fizică și psihică bună, va insufla optimism, curaj, încredere.

Între 21 aprilie, după ora 19:00, și noaptea de 24 aprilie, energie mentală, speranță, regrupare a forțelor în jurul unui proiect; nativii vor avea impresia că sunt în stare de orice și că nimic nu este prea greu pentru ei.

Pentru unele persoane, ideea de a pleca din țară, la studii sau la muncă, ori de a călători s-ar putea dovedi nu doar o dorință de-a lor, ci și o condiție pe care trebuie să o ia în calcul și pentru care să se pregătească sufletește.

Între 24 aprilie, după ora 1:50, și 26 aprilie la prânz, presiunea funcției, răspunderile, sarcinile de serviciu se întâlnesc, deloc armonic sau confortabil, cu o serie de condiții (obligații de familie, convingeri personale, opțiuni sau decizii dificile, estimarea unor riscuri, evoluție profesională într-un mediu ostil).

Din 26 aprilie, după ora 12:28, surprize de la prieteni, ipostaze ciudate, uneori agreabile, alteori deranjante; circumstanțele în care se vor afla, alături de unele cunoștințe, îi vor pune în situații speciale. Șansa unor lămuriri sau descoperiri semnificative primite sub forma unor avertismente.

În preajma zilei de 26 aprilie, Berbecii pot primi o informație care îi poate dezamăgi ori care îi va obliga să reacționeze într-un fel care nu le convine (renunțare, cedare, amânare).

Horoscop Urania 20-26 aprilie 2019

Horoscop Urania 20-26 aprilie 2019

Horoscop Urania 20-26 aprilie 2019 Taur

Între 20 și 21 aprilie seara, nativii pot să trăiască primele contradicții sau tensiuni în plan partenerial care, dacă nu au fost resimțite odată cu intrarea planetei Uranus în acest sector, ar putea fi acum revelate, fapt la care își va aduce contribuția și Soarele, care, pe 20 aprilie, va intra în zodia Taurului.

În sfârșit, în acest răstimp, în egală măsură, se pot crea și premisele viitoarelor conflicte. Posibile repoziționări față de persoanele cu care se află de mai mult tip în conflict (dușmănie, rivalitate, proces) pe fondul ultimelor schimbări de statut astral. Pe 20 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Berbecului, semn în care va rămâne până pe 15 mai a.c., timp în care le va însenina universul interior; de asemenea, Venus poate să introducă o binefăcătoare notă de susținere discretă în planul sănătății ori chiar să atragă o șansă în chip subtil.

Între 21 aprilie, după ora 19:00, și noaptea de 24 aprilie, dispute aprinse, schimburi de cuvinte (mai mult dau mai puțin tăioase sau justificate, acuzații, explicații, demonstrații de forță, negocieri și insistențe) pe fondul unor interese materiale care nu se pot reglementa pe cale juridică.

Între 24 aprilie, după ora 1:50, și 26 aprilie la prânz, efort de înțelegere a unor idei sau de asimilare a unor concluzii de viață pe care nativii nu le acceptă cu ușurință. Din 26 aprilie, după ora 12:28, refuz al ipostazelor extravagante sau prea îndrăznețe care pot arunca umbre nedorite asupra numelui sau imaginii Taurilor.

Nota generală a săptămânii va veni de la tranzitul Soarelui prin zodia Taurului, ceea ce va reprezenta, până pe 21 mai a.c., un real suport pentru întreaga lor ființă și una dintre condițiile esențiale pentru refacerea lor fizică și psihică. Doar că, între 20 și 23 aprilie, nativii pot trece printr-o stare specială, un fel de ”frison existențial”, ca și cum ar avea intuiția (presimțirea) a ceea ce urmează să se petreacă cu ei.

Horoscop Urania 20-26 aprilie 2019 Gemeni

Între 20 și 21 aprilie seara, tulburări ale stării organice, care s-ar putea datora salturilor fiziologice provocate de intrarea Soarelui, în ziua de 20 aprilie, în sectorul casei a XII-a, cea care patronează ipostazele mai puțin explicabile. Totuși, ținând cont că acest tranzit va dura până pe 21 mai a.c., este bine ca Gemenii să fie avertizați asupra posibilelor tulburări organice care pot avea un substrat endocrin sau unul psihic; ele pot trece neobservate sau se pot dovedi deranjante în funcție de vârsta, constituția și tabloul clinic al fiecărui nativ.

Factori discreți (informații, măsuri organizatorice, proiecte de reorganizare) care sugerează schimbări la locul de muncă, ceea ce îi va indispune sau îi va alarma.

Pe 20 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Berbecului și va avea, până pe 15 mai a.c., un rol pozitiv în stabilirea noilor relații de prietenie sau în consolidarea și reabilitarea celor care au fost puse la încercare în ultima vreme. Între 21 aprilie, după ora 19:00, și noaptea de 24 aprilie, discuții aprinse, posibilă escaladare a conflictelor între soți, asociați, parteneri de orice fel.

Moment riscant pentru asumarea unor inițiative temerare care ar putea amplifica sau justifica reacțiile celor ”atacați” de a se adresa unei instanțe sau unei instituții publice (reclamații, anchete) și care impune precauție și stăpânire de sine în dialoguri, afirmații, declarații, mărturii și conduită.

Între 24 aprilie, după ora 1:50, și 26 aprilie la prânz, griji materiale, din categoria celor care nu se pot rezolva (blocaje). Din 26 aprilie, după ora 12:28, dorință de afirmare, chef de schimbare a unui sector de viață prin inițiative personale.

Nu toate ideile Gemenilor vor fi inspirate; unii, mai ales dacă sunt tineri și fără experiență, pot exagera sau își pot asuma sarcini peste puterile lor profesionale, sociale sau publice.

Citește continuarea pe Libertatea.ro.

Citește și horoscop 22 – 28 aprilie 2019 Minerva pentru alte zodii:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top