Connect with us
Urania 22 – 28 februarie. Vărsătorul află că este iubit în secret

Știri

Horoscop Urania 25 – 31 august 2018. Berbecii au parte de surprize neplăcute, Gemenii au idei nefericite

OROSCOP Berbec

HOROSCOP. Între 25 și 26 august dimineața, surprize neplăcute de la prieteni. Unele cunoștințe pot vorbi, pot acționa într-un fel care le va displace Berbecilor ori aceia vor trece prin clipe stranii de viață care se pot reflecta și asupra nativilor. Între 26 august, după ora 8:33, și seara zilei de 28 august, univers interior complicat de amintiri, reeditări ale trecutului, pase proaste’, meditații incomode. În planul sănătății, un efect important îl poate avea faza de Lună Plină în Pești, care va avea loc în după-amiaza zilei de 26 august și care își va pune amprenta atât asupra psihicului lor, cât și asupra stării organice curente, fără a fi vorba de o boală anume sau de o suferință precisă.

HOROSCOP. Cu excepția unor trecătoare tulburări digestive, nota generală va fi de disconfort fizic, de oboseală, de moleșeală. Între 28 august, după ora 19:36, și zorii zilei de 31 august, Luna va străbate zodia Berbecului și le va da aparținătorilor acestei zodii mai multă energie, chef de viață, inițiativă și spirit de pionierat. Uneori, ei pot deveni parteneri de viață sau de dialog incisivi și insistenți.

HOROSCOP. Din 28 august, Marte va reveni la mersul direct prin Capricorn, semn zodiacal în care va rămâne până pe 11 septembrie și care se va reflecta în activitatea profesională, publică sau în imaginea socială prin constrângeri și nevoia de a ține o situație sub control ori, doar, pentru a se supraveghea pe ei înșiși. Din 31 august, după ora 4:31, Luna va începe să tranziteze casa veniturilor și a încasărilor sau a demersurilor menite să le aducă un spor financiar prin desfășurarea unor activități productive, profitabile. Din studiul hărții astrale a săptămânii viitoare se pot deduce reacții categorice născute din orgoliu, vanitate și mândrie în plan sentimental, precum și ceva mai multe preocupări decât în alte dăți, legate de locul de muncă.

HOROSCOP Taur

Între 25 și 26 august dimineața, situații speciale, împrejurări complicate, alarmă cu privire la evoluția unei chestiuni importante în plan profesional, de imagine sau autoritate. E posibil ca acestea să se nască din disputele cu colegii sau cu superiorii ori cu cei care se află de partea cealaltă a baricadei din punct de vedere ideologic sau al intereselor pe care le susțin nativii, argumente suficiente pentru a justifica, în ochii acelora, șicane, piedici și dispute.

HOROSCOP. Între 26 august, după ora 8:33, și seara zilei de 28 august, dialoguri plăcute cu prietenii, evenimente la care iau parte și care le fac plăcere. În plan sentimental, ochiul lor atent surprinde detalii care îi fac să-și tempereze elanul și să analizeze comportamentul și intențiile cuiva drag. Pe 26 august, după-amiaza, va avea loc faza de Lună Plină în Pești, care poate marca în chip special relația cu un prieten sau cu un grup de apropiați uniți prin gusturi și proiecte comune.

HOROSCOP. Între 28 august, după ora 19:36, și zorii zilei de 31 august, neliniști banale, nopți de frământări născute din oboseala de peste zi sau din incapacitatea de a rezolva chestiunile curente de viață. Dar și revenirile la normalitate sau refacerea stării de spirit pot fi o trăsătură a acestor zile. Din 28 august, Marte va reveni la mersul direct prin Capricorn, semn zodiacal în care va rămâne până pe 11 septembrie, impulsionându- i să ia o decizie bazată pe credințele și convingerile sau idealurile actuale pentru care trebuie să facă niște renunțări. Din 31 august, după ora 4:31, Luna va tranzita semnul lor zodiacal natal și le va da mai multă stabilitate, mai mult echilibru organic și mai multă rezistență la efort. Întreaga săptămână, vrea-nu vrea, câte un nativ va trebui să se impună în familie cu autoritate ori să combată tendințele unor rude de a complica lucrurile.

Mai multe, pe Libertatea.

Urania astrolog. Nume Simona Vărzaru “Fac meseria asta pentru adevăr, dacă este util şi pentru cei care citesc, cu atât mai bine”, spune Urania, al cărei nume real este Simona Vărzaru. “Este un stoc uriaş de informaţii cu care trebuie să jonglezi, de conexiuni pe care trebuie să le faci, iar contrar celor crezute de mulţi oameni, aspectele astrologice nu se repetă, aşa că nu există similitudini, nici chiar în perioadele calendaristice similare. 1 aprilie din acest an nu seamănă cu 1 aprilie astral al niciunui alt an şi asta este valabil la nivel de secole şi chiar milenii”, spune Urania. Cât de importantă este experienţa profesională? “Esenţială. Nu există astrolog tânăr”, susţine Urania, care declară că mintea îi este atât de “formatată” de adevărurile astrale încât nimic nu o poate surprinde.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top