Connect with us
Horoscop Urania. Previziuni astrale pentru perioada 11-17 mai 2019. Venus va intra în zodia Taurului. Marte va intra în zodia Racului.

Știri

Horoscop Urania 6 – 12 aprilie 2019 – Zodiile care au șanse să se îmbogățească

Horoscop Urania pentru perioada 6 – 12 aprilie 2019, zodiile care au cele mai mari șanse și noroc la bani săptămâna aceasta. Horoscopul Urania este mai jos.

Urania Horoscop – Zodiile care au șanse să se îmbogățească

EXCLUSIV: Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 – 3 zodii își îndeplinesc visele

Horoscop Urania | Previziuni astrale pentru perioada 6-12 aprilie 2019 | Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă pentru următoarele patru luni | VIDEO URANISSIMA Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania | Previziuni astrale pentru perioada 6-12 aprilie 2019 | Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă pentru următoarele patru luni | VIDEO URANISSIMA

Horoscop Urania | Previziuni astrale pentru perioada 6-12 aprilie 2019 | Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă pentru următoarele patru luni | VIDEO URANISSIMA

Horoscop Urania 6-12 aprilie 2019 Berbec

În prima parte a zilei de 6 aprilie, Berbecii continuă să aibă energie și determinare, să se simtă bine, să fie într-o bună formă fizică, concentrându-se pe problemele curente cu destul entuziasm.

Între 6 aprilie, după ora 15.07, și noaptea de 8 aprilie, nevoia de stabilitate materială poate fi (mai) acut resimțită. Unele secvențe îi pot determina să facă economie sau să găsească noi căi de a obține venituri.

Între 8 aprilie, după ora 23.15, și dimineața zilei de 11 aprilie, capacitate de a vorbi expresiv și convingător ori de a susține luări de cuvânt într-un context public care să fie apreciate.

Uneori, Berbecii pot deveni combative, dar, pe fond, contextul astral îi va susține prin flexibilitate și adaptabilitate la situația dată. Obligația de a face scurte deplasări ori șansa de a călători.

Din 11 aprilie, după ora 5.32, chestiuni curente privitoare la viața de familie, dar nu întotdeauna sentimentul datoriei față de părinți ori dorința de a-i ajuta pe aceștia se va desfășura așa cum și-ar dori ei, pentru că vor apărea situații care le vor răpi timpul și le vor limita capacitatea de a se pune la dispoziția lor. Alteori, chiar dacă vor avea timpul necesar, capacitatea lor de a-i ajuta va fi limitată de împrejurări.

Horoscop Urania 6-12 aprilie 2019 Taur

În prima parte a zilei de 6 aprilie, posibile enervări și stări de agitație aparent nemotivate de evenimentele concrete de peste zi.

Totuși, elementele existențiale, tulburate de ceva vreme, nu le dau pace, Taurii simțind nevoia să intervină pentru a reglementa o ipostază de viață. De aceea, ei ar putea să se confrunte și cu insomnii, nervozitate sau migrene provocate de aceste nemulțumiri.

Între 6 aprilie, după ora 15.07, și noaptea de 8 aprilie, în viața unor persoane născute în acest semn zodiacal încep să se producă transformări.

Observând atent condiția lor de viață, starea de sănătate, evoluția profesională, problemele economice cu care se confruntă, ei ar putea ajunge la concluzii alarmante, având sentimentul că se îndreaptă spre o perioadă care îi va solicita din plin, pentru care nu au resursele necesare ca să le facă față.

Între 8 aprilie, după ora 23.15, și dimineața zilei de 11 aprilie, discuții sau demersuri pentru lămurirea unei chestiuni financiare. Drumuri, dialoguri incomode, efort de informare cu privire la o chestiune financiară.

Din 11 aprilie, după ora 5.32, incapacitate de a renunța la unele idei, impresii sau convingeri bazate pe informații mai vechi pe care nu doresc să le actualizeze sau chiar atitudine ostilă față de orice tentativă de adaptare la nou, de acomodare la sensul și semnificația evenimentelor care se derulează.

Conservatorism? Încăpățânare? Spaimă de viitor? Informații care țin pe loc un demers legat de oamenii și instituțiile din străinătate: incapacitatea acelora de a comunica, corespondență defectuoasă sau întârziată, amânări cu sau fără explicație ori motiv coerent. Intrat în mișcare aparent retrogradă, din 11 aprilie, Jupiter va reformula, în următoarele patru luni, multe premise materiale (susținere financiară, succesiuni, partaje, beneficii de orice fel).

Horoscop Urania 6-12 aprilie 2019 Gemeni

În prima parte a zilei de 6 aprilie, relații intense cu și/sau alături de prieteni. Comunicare verbală impetuoasă, activism, agitație, uneori nervozitate, dorință de afirmare sau emancipare ori impulsul de a acționa pe cont propriu, neținând cont de ceea ce se cheamă spirit de echipă, lucru care îi va deranja pe respectivii cunoscuți, care vor formula observații și nemulțumiri.

Între 6 aprilie, după ora 15.07, și noaptea de 8 aprilie, destabilizări organice pe fond de stres sau ca ecou al evenimentelor solicitante de dată recentă. Gemenii vor simți nevoia de repaus pentru a se ”reașeza în albia lor” ori pentru a înțelege corect sensul unor ipostaze de viață.

Între 8 aprilie, după ora 23.15, și dimineața zilei de 11 aprilie, etapă mult mai bună pentru Gemeni, care vor avea energie, entuziasm, chef de viață, dinamism, spirit tânăr, inițiativă, curaj și fantezie. Gemenii vor încerca să rezolve cea mai mare parte a problemelor lor curente pe calea dialogului, a corespondenței, ei fiind, întotdeauna, cei care vor oferi soluții destul de inspirate și de pragmatice.

Din 11 aprilie, după ora 5.32, abordare rigidă a chestiunilor financiare; mai precis, ei se vor crampona de bani și bunuri ori de prezumptivele câștiguri, demonstrând o surprinzătoare – și necaracteristică lor – lipsă de suplețe mentală și indisponibilitate spre negociere.

Din 11 aprilie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și, timp de patru luni de acum încolo, îi va obliga pe Gemeni să-și revizuiască proiectele majore de viață (inclusiv raportarea lor la căsnicie), la parteneriatele de afaceri, la colaborări, contracte, negocieri, conflicte și procese.

Deja, din această săptămână, ei vor începe să se disocieze de oamenii, ideile, proiectele sau premisele la care, până acum, rezonau favorabil. Se menține șansa de a avea succes, ”presă bună” și de a se bucura de simpatia publicului.

Horoscop Urania 6-12 aprilie 2019 Rac

În prima parte a zilei de 6 aprilie, preocupări profesionale, situații speciale, de la caz la caz, importante, relevante, asociate, nu o dată, cu un (oarecare) grad de risc pe care nativii îl vor identifica și asuma. Moment favorabil pentru cei tineri, pentru debut în carieră, pentru o afirmare viguroasă, pentru o intervenție energică în spațiul public, care să-i scoată din anonimat.

Între 6 aprilie, după ora 15.07, și noaptea de 8 aprilie, posibile destabilizări în planul concret al relațiilor cu unele persoane, dezvăluiri uimitoare ale personalității acelora și concluzii dezamăgitoare care nu le convin nativilor.

Între 8 aprilie, după ora 23.15, și dimineața zilei de 11 aprilie, univers interior plin de interogații, nedumeriri și ”dezbateri”. Uneori, Racii se vor lupta cu propriile lor gânduri care nu li se par adecvate realității ori potrivite ipostazelor prin care ei trec în acest moment: li se pare că nu sunt suficient de categorici, de implicați, de curajoși, de eficienți sau de expliciți în afirmarea dorințelor și punctelor lor de vedere.

Din 11 aprilie, după ora 5.32, univers afectiv încărcat de sensibilitate; în plan partenerial, se poate vorbi de hipersensibilitate, subiectivism și reacții pătimașe. Evoluție nemulțumitoare pentru cei implicați în procese, litigii, anchete, expertize din cauza blocării, limitării câmpului lor de acțiune, a respingerii unor cereri, a amânărilor excesive, a delegării unor atribuții care impun revizuirea dosarelor, a administrării complicate a probelor.

Din 11 aprilie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și, timp de patru luni, de acum încolo, va încetini ritmul dorit pentru reglementarea unor nereguli la locul de muncă ori chiar pentru ocuparea unui post (complicații birocratice, competiții cu ”probleme”, bariere și condiționări juridico-administrative etc.).

Horoscop Urania complet în Libertatea.ro.

Urania astrolog. Nume Simona Vărzaru “Fac meseria asta pentru adevăr, dacă este util şi pentru cei care citesc, cu atât mai bine”, spune Urania, al cărei nume real este Simona Vărzaru. “Este un stoc uriaş de informaţii cu care trebuie să jonglezi, de conexiuni pe care trebuie să le faci, iar contrar celor crezute de mulţi oameni, aspectele astrologice nu se repetă, aşa că nu există similitudini, nici chiar în perioadele calendaristice similare. 1 aprilie din acest an nu seamănă cu 1 aprilie astral al niciunui alt an şi asta este valabil la nivel de secole şi chiar milenii”, spune Urania. Cât de importantă este experienţa profesională? “Esenţială. Nu există astrolog tânăr”, susţine Urania, care declară că mintea îi este atât de “formatată” de adevărurile astrale încât nimic nu o poate surprinde.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top