Connect with us
Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu - Berbec

Știri

Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu – Berbec

Berbecii au noroc în dragoste, rezolvă probleme care le dau de furcă de mult timp, iar intuiția îi ajută să îi citească rapid pe cei din jur.
Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 pentru zodia Berbec anunță o perioadă plină de întâlniri emoționante, de amintiri și revederi cu vechi prieteni, o perioadă în care nativii vor prefera să își petreacă timpul cu familia și în care prioritare vor fi problemele celor dragi.

BERBEC TAUR GEMENI | RAC LEU FECIOARA BALANTA | SCORPION SAGETATOR | CAPRICORN| VARSATOR PESTI 

Săptămâna va începe cu un armonios aspect format de Soare și Lună, aspect care va influența în mod pozitiv atmosfera din cuplu și relațiile nativilor cu copiii.
În ziua de marți, 19 iunie, va începe tranzitul retrograd al planetei Neptun în zodia Pești și în sectorul Trecutului și secretelor din astrograma Berbecilor.
Nativii vor fi mai preocupați de aflarea adevărului sau de lămurirea tuturor aspectelor unei probleme care le dă de furcă de mult timp, iar intuiția îi va ajuta să găsească mai ușor răspunsuri la întrebări importante sau să îi citească rapid pe cei din jur.

Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu – Berbec

Miercuri, 20 iunie, Berbecii se vor dedica profesiei, iar joi, 21 iunie, Soarele va intra în zodia Rac și atenția nativilor se va îndrepta spre familie. De asemenea, timp de o lună de zile,  Soarele în Rac le va purta noroc nativilor care vor dori să se mute în casă nouă.
În ziua solstițiului de vară, Soarele va acționa împreună cu planeta Comunicării, în sectorul Familiei din astrogramă, iar planeta Venus va fi în opoziție cu Marte, Berbecii reușind cu dificultate să se împartă între familie, persoana iubită și prieteni.
Ultima parte a săptămânii va fi solicitantă și aducătoare de șanse în carieră, dar și de posibile tensiuni în familie dacă nativii Berbec îi vor neglija pe cei dragi.
Banii vor intra în contul lor fie ca recompensă pentru rezultatele obținute la locul de muncă, fie ca ajutor nesperat oferit de o rudă apropiată.
În plan sentimental, toată săptămâna va fi influențată de prezența planetei Iubirii în casa Iubirii din astrograma Berbecilor, aspect care îi va transforma pe nativii Berbec în niște mari noocoși.
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top