Connect with us
Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu - Taur

Știri

Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu – Taur

Taurii află lucruri interesante despre prietenii pe care îi credeau fără secrete. În plan personal, Taurii singuri se bucură de ajutorul astrelor și, în weekend, își pot întâlni jumătatea.
Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 pentru zodia Taur anunță o perioadă cu multe călătorii sau întâlniri și evenimente la care nativii se vor face remarcați cu ușurință, dar și o perioadă în care nativii pot afla lucruri interesante despre prietenii pe care îi credeau fără secrete.

BERBEC TAUR GEMENI | RAC LEU FECIOARA BALANTA | SCORPION SAGETATOR | CAPRICORN| VARSATOR PESTI 

Taurii vor începe săptămâna cu dreptul pentru că luni pot primi un cadou valoros de la cineva din familie și, dacă sunt singuri, pot întâlni pe cineva special, prin intermediul unei rude sau al unui prieten apropiat.
Marți, 19 iunie, planeta Neptun va intra în mers retrograd prin zodia Pești și, până în noiembrie, va scoate la lumină informații și detalii interesante despre prieteni pe care nativii îi credeau fără secrete sau îi va motiva să revină asupra planurilor personale pe termen lung.

Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu – Taur

Miercuri, 20 iunie, Luna intrată în Balanță le va cere să nu mai exagereze cu munca, iar joi, 21 iunie, Soarele va intra în zodia Rac, unde se află, din 12 iunie, planeta Comunicării, Mercur.
Soarele și planeta Mercur vor accentua dorința Taurilor de socializare, vor armoniza comunicarea cu frații și vecinii și le vor purta noroc nativilor care negociază contracte sau lucrează la diferite proiecte.
În ultima parte a săptămânii, Taurii își vor îndrepta atenția spre partenerul de viață pentru că Luna se va afla în sectorul Parteneriatelor  din astrogramă, alături de Marele Benefic Jupiter.
Favorizate de astre vor fi și noile afaceri sau noile colaborări în care Taurii decid, acum, să se implice. În plan personal, ziua de duminică poate fi semnificativă pentru Taurii singuri care vor să își întâlnească jumătatea.
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top