Connect with us
Horoscopul săptămânii 25 iunie – 1 iulie 2018 Fecioară – Oana Hanganu

Știri

Horoscopul săptămânii 25 iunie – 1 iulie 2018 Fecioară – Oana Hanganu

Horoscopul săptămânii 25 iunie – 1 iulie 2018 Fecioară – Oana Hanganu. Cu Mercur, stăpânul tău planetar, în trigon cu Jupiter şi în opoziţie cu Pluto în sectorul social, al muncii în colectiv,  prietenilor şi al iubirii, începutul săptămânii ar putea fi destul de original. 

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN| VARSATOR | PESTI

Ai oportunitatea de a lucra îndeaproape cu cineva care este un susținător sau un fost susținător.

 În plus, cu Neptun retrograd în Casă de relație, este posibil să poți profita la maximum de cele mai apropiate relații.

Viața socială va cunoaşte o strălucire extraordinară joi, 28 iunie, când Soarele în Rac se va deplasa în această zonă mai bine de patru săptămâni.

Aceasta poate fi şansa de a deschide propria afacere și de a lua în considerare, în cazul în care vrei, cum şi unde să îţi investeşti energia. S-ar putea că unele grupuri să-și fi pierdut strălucirea şi discursul, iată măcar un motiv să schimbi macazul. 

Ar fi mai înțelept să adopți o abordare blândă în weekend, deoarece chiar și cea mai ușoară critică ar putea fi interpretată greșit.

Există ceva ce vrei să spui partenerului sau partenerei? Trimite un SMS. Comunicarea scrisă este o modalitate excelentă de a testa apele fără a-ţi urca pe toată lumea în cap.

Greșelile și neînțelegerile domină weekendul, ceea ce poate face ca următorul pas să se situeze între dificil și imposibil. Poate ar trebui să aștepți până când te vei simți mai încrezător spre a merge înainte.

Profesional ar putea fi o perioadă dificilă. Activitățile pot stagna, de asemenea și o serie de proiecte, în jurul tău auzi tot felul de zvonuri. Dar nu se întâmplă nimic.

Fecioarele trebuie să-și mențină energia
S-ar putea să fii dezamăgit, obosit sau frustrat. Fă totul cât mai bine. Energia astrală susține o schimbare de direcţie. Unele lucruri nu vor mai funcționa ca altă dată. Distanţează-te de probleme ca să poţi fi obiectiv. 

Dacă este posibil, deocmdată nu face planuri.

Ai străluciri de geniu când se pune problema de bani.

Nu renunţa la ceva care pare a fi o lovitură pe termen lung, deoarece nu totul poate fi obţinut cât ai pocni din degete, ai suficient timp să pregăteşti lovitura. Vestea proastă este că munca de zi cu zi poate fi supusă unor schimbări nedorite.

Este posibil să ai un nou șef, să aibă loc o schimbare de responsabilități sau o schimbare în compania la care lucrezi.

Ai grijă la filosofia de viaţă când este vorba despre problemele de sănătate.

Cauți un stil de viață sănătos. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să îţi urmezi inima.

Combină un sistem de credințe cu un mod de a te păstra în formă. Renunţa la dieta pe care o consideri bună și fă-ţi timp pentru a te relaxa și vei avea rețeta perfectă de sănătate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top