Connect with us
Rune cu Mihai Voropchievici săptămâna 22-28 iulie 2019. Cele trei zodii protejate de forțele Universului

Știri

Rune cu Mihai Voropchievici săptămâna 22-28 iulie 2019. Cele trei zodii protejate de forțele Universului

Horoscopul runelor realizat de Mihai Voropchievici (săptămâna 22-28 iulie 2019) vine cu vești extraordinare mai ales pentru trei dintre zodii. Vor avea loc tot felul de schimbări, tot felul de evenimente benefice. Acești trei nativi, au de fapt, ocazia să cunoască ce înseamnă protecția forțelor Universului, mai ales că aveau nevoie de o schimbare de mai multă vreme.

Horoscop rune Mihai Voropchievici: săptămâna 22-28 iulie, plină de momente fabuloase

Berbecii trebuie să schimbe tactica. Devin destul de tensionați. Taurii intră pe făgașul unor vești bune. Apar cadouri surprize și sume importante de bani.

Gemenii vor susține o mică bătălie. Singura condiție este să nu facă zgomot pentru nimic. Racii au intrat într-o nebuloasă. Sunt mai interiorizați. Trebuie trași de limbă să spună ce li se întâmplă. Au intrat oricum în aripa ocrotitoare a Divinității. Să lase misterul deoparte.

Leii au parte de fertilitate și belșug. Peste puțin timp visele lor se împlinesc. Fecioarele au avut o perioadă de staționare sau de regres. Sunt pregătite să înceapă o viață nouă. E revigorare pe toate planurile. La buzunar au noroc. E o perioadă bună.

Peștii au o perioadă dificilă. Sursa foto: Antena 3

Peștii au o perioadă dificilă. Sursa foto: Antena 3

Capricornii își schimbă jobul sau domiciliul

Balanțele trebuie să bată cu pumnul în masă, să își consolideze poziția și acasă, și în societate și la serviciu.

Scorpionii sunt tensionați tare de tot. Au tensiuni mari și ar fi bine să le lase deoparte, să învețe să se relaxeze înainte de toate.

Săgetătorii au parte de schimbări foarte importante, benefice. Să își pregătească bagajele.

Capricornii sunt pe punctul de a se muta din casă sau serviciu. Vor acționa pe zona care îi interesează cel mai mult.

Vărsătorii au o săptămână de multă comunicare. Apar multe mesaje pentru ei. Unul dintre ele vine de la o persoană extraordinară.

Peștii sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Trebuie să fie foarte atenți la toate reacțiile lor. Ei în două secunde pot lua foc. Aceste previziuni au fost făcute în emisiune „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top