Sfatul săptămânii 20 – 26 februarie 2019. Două zodii retrăiesc iubiri vechi

Ultimul update: miercuri 20 februarie 2019 20:51 Data publicării: miercuri 20 februarie 2019 20:50

Citește sfatul săptămânii 20 – 26 februarie 2019 și află ce te îndeamnă astrele să faci. Descoperă care sunt provocările pentru zodia ta toată săptămâna.

Sfatul săptămânii 20 – 26 februarie 2019 pentru fiecare zodie

BERBEC: Ai de făcut o serie de alegeri care vizează în mod direct viața ta profesională. Nu lua deciziile la cald.

TAUR: Trebuie să îți iei rămas bun de la anumite situații confortabile. Comoditatea nu te mai ajută să ai succesul scontat.

GEMENI: E o perioadă bună pentru a-ți pune ordine în gânduri. Ești nevoit să plusezi, să mergi mai departe indiferent de consecințe.

RAC: Ai o baftă cum rar ți s-a dat. Acum ești nevoit, mai mult ca niciodată, să mergi mai departe, să faci eforturi pentru a te regăsi.

Citește aici: Horoscop tiganesc martie 2019 Provocări pentru zodii în luna lui mărțișor

LEU: Iubirea plutește în aer pentru tine și săptămâna aceasta. Ești extrem de fericit și asta e tot ce contează pentru tine.

FECIOARĂ: Nu te mai de la o parte de la acțiunile în care e nevoie de tine, chiar dacă ai anumite temeri. Demonstrează că ești capabil să faci ce vrei.

BALANȚĂ: E o săptămână ceva mai liniștită față de ce s-a întâmplat până acum. Ai nevoie de echilibru și siguranță.

SCORPION: Nu trage concluzii pripite chiar dacă intuiția îți spune că trebuie să acționezi într-un anumit fel.

SĂGETĂTOR: Relația cu rudele suferă transformări rasicale și asta îți cam dă de gândit. Du-te până la capăt.

CAPRICORN: Retrăiești anumite sentimente față de un fost partener. Iubirile vechi revin în actualitate sub o formă diferită.

VĂRSĂTOR: Lasă grijile deoparte și concentrează-te pe planul sentimental. O iubire mai veche revine în inima ta și îți dai seama cât de mult ai greșit în acea relație.

PEȘTI: Trebuie să te focusezi pe viața de familie, pe ce e mai scump și mai frumos pentru tine. Pune-te pe locul întâi, dar nu îi neglija pe ceilalți.

Loading...
Sursa: Huff.ro
Comentarii