Connect with us
Trei astrologi concluzie: Săptămâna 12-18 august! Explozie de evenimente astrale. Rune, Minerva, Urania, Pătrășcanu

Știri

Trei astrologi concluzie: Săptămâna 12-18 august! Explozie de evenimente astrale. Rune, Minerva, Urania, Pătrășcanu

Horoscop săptămânal pentru perioada 12-18 august 2019, atrage atenția zodiilor că sătpămâna este plină de provoăcări neașteptate. Mai precis, „răul” răsare exact când situația pare a fi calmă și pe drumul cel bun.

Minerva, Mihai Voropchievici, Urania și Camelia Pătrășcanu – Horoscop 12-18 august

Horoscop săptămânal | Minerva 12 - 18 august 2019 Explozie de bucurie

Horoscop săptămânal | Minerva 12 – 18 august 2019 Explozie de bucurie

Horoscop Minerva 12 – 18 august 2019. Caracteristica perioadei 12 – 18  august

În sfârșit, o săptămâna mai relaxată. Dar nu vă bucurați, nu ar mai fi viață dacă toate ar fi doar bune și frumoase. Vă spun eu, ne-am plictisi!!

Horoscop Minerva 12 – 18 august 2019 – relaxare maximă săptămâna asta

Pentru Berbec, este o săptămână relaxată în comparație cu cele care au trecut și se pot desfășura în voie, bineînțeles, fră să sară calul. Horoscop Minerva 12 – 18 august 2019 Berbec. S-ar putea să fii un pic cam agresiv

Pentru Taur săptămâna aduce nevoia de a empatiza și de a simți ceea ce se petrece cu ceilalți! Horoscop Minerva 12 – 18 august 2019 TAUR. Puterea ta creativă este gata să strălucească

Gemenii respiră ușurați și așa cum au obiceiul și-au găstit deja ceva asupra a ce să-și concentreze atenția: lumea materială! Horoscop Minerva 12 – 18 august Gemeni. Jupiter revenit în mers normal

Racii sunt gata să critice totul și orice. Probabil un reflex al cardinalității resimțit din plin în ultima lună. Horoscop Minerva 12 – 18 august RAC. Nu acționa impulsiv

Citește horoscop Minerva pentru TOATE ZODIILE AICI.

Horoscop Camelia Pătrășcanu 12-18 august 2019 – Executorii le vin de hac și dau de pământ cu Scorpionii

Horoscop Camelia Pătrășcanu 12-18 august 2019 – Executorii le vin de hac și dau de pământ cu Scorpionii

Horoscop Camelia Pătrășcanu 12-18 august 2019 – Executorii le vin de hac și dau de pământ cu Scorpionii

Horoscop Camelia Pătrășcanu 12-18 august 2019. O săptămână calmă, dar doar pentru cei care știu să gestioneze situațiile.

Gemenii au ceva probleme cu banii, dar se dau peste cap si le rezolvă.

Scorpionii dau de probleme cu banii, au uitat să își achite dările, iar executorii de vin de hac!

HOROSCOP BERBEC. O săptămână care aduce multe acțiuni. Își impun părerile, opiniile, ideile în fața autorităților. De aici vin bani. De miercuri pot să-și schimbe atitudinea față de o persoană pe care o iubesc.  Vezi horoscopul tău complet.

HOROSCOP TAUR. Au probleme legate de acte. Poate au un proiect valoros, dar trebuie să-l prindă. De miercuri au autoritate. Vezi horoscopul tău complet

HOROSCOP GEMENI. Vorbim de o săptămână care îi atenționează în privința banilor. Au oportunități de a pleca într-o călătorie. Vezi horoscopul tău complet

HOROSCOP RAC. Pun accent pe partenerul de viață, sunt foarte exigenți, De miercuri se gândesc mai mult la propriul lor interes. Vezi horoscopul tău complet

HOROSCOP LEU. Săptămâna începe energic pe plan profesional. Trebuie să vadă cu cine lucrează, cum colaborează. Au nevoie să-și încarce bateriile. Relația cu partenerul de viață e influențată de Luna Plină. Vezi horoscopul tău complet

Citește complet Horoscop Camelia Pătrășcanu AICI.

Rune Mihai Voropchievici 12 – 18 august 2019! Racii și Taurii sunt vedetele săptămânii

Rune Mihai Voropchievici 12 - 18 august 2019! Racii și Taurii sunt vedetele săptămânii

Rune Mihai Voropchievici 12 – 18 august 2019! Racii și Taurii sunt vedetele săptămânii

HOROSCOP RUNE. Ca urmare a protestelor organizate pe 10 august în România, emisiunea „Adevăruri Ascunse” nu va fi difuzată, însă avem pentru dumneavoastră mesajele runelor pentru fiecare zodie. Iată ce spun runele pentru săptămâna 12-18 AUGUST 2019. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

HOROSCOP RUNE PENTRU BERBEC

Runa germanica Laguz semnifica inflorire, curgere, apa si nu orice apa cu curgatoare. Aceasta runa poarta cu sine o semnificatie pozitiva si linistitoare. Totul curge asa cum trebuie si cum e mai bine in viata ta acum precum curge un rau de munte, trecand peste obstacole cu usurinta. Aspectul intuitiv al naturii tale este trezit pentru ca apa inseamna intuitie. Laguz te sfatuieste sa iti hranesti acest aspect si sa beneficiezi cat mai mult de pe urma ei. Totodata, hidrateaza-te din belsug cu apa de buna calitate.

HOROSCOP RUNE TAUR

Runa germanica Ehwaz semnifica miscare, progres si este asociata cu calul. Aceasta runa transmite celui ce o primeste faptul ca urmeaza vremuri de transformare si de schimbare benefica si necesara in sensul de progres si dezvoltare. Fa fata tranzitiei care este fireasca in viata si permite ca tot ce este vechi si nefolositor sa iasa cu gratie din viata ta. Nu opune rezistenta.

HOROSCOP RUNE GEMENI 

Runa germanica Uruz semnifica putere, tarie, finaluri si noi inceputuri si este asociata cu principiile masculin-feminin ce se imbina armonios intr-o fiinta. Aceasta runa transmite faptul ca vechiul trebuie sa moara ca sa faca loc noului dar ca ce ramane in urma vechiului va fertiliza solul pentru un nou inceput. Ti se cere sa inveti sa te adaptezi fluxului natural al vietii, sa dai dovada de tarie in acest sens precum vitejii vikingi de odinioara care stiau si respectau aceste principii.

Citește horoscop COMPLET Mihai Vorocopevhici AICI.

Horoscop Urania pentru săptămâna 10-16 august. Ce aduce Luna Plină în Vărsător pentru zodii

Urania aduce predicțiile sale pentru intervalul 10-16 august, iar veștile sunt îmbucurătoare pentru cei mai mulți dintre nativi, mai ales că avem parte de Lună Plină în Vărsător, fenomen care aduce schimbări importante. Cunoscutul astrolog îi avertizează, însă, pe cei născuți în zodia Berbecului, întrucât aceștia vor fi nevoiți să facă față unor momente dificile, scrie libertatea.ro.

Horoscop Urania 10-16 august. Ce surprize îți rezervă astrele

Pe de altă parte, Gemenii se vor bucura de o săptămână perfectă din toate punctele de vedere. Nu doar că nu vor duce lipsă de proiecte profesionale care să le asigure venituri suplimentare, dar viața sentimentală începe în sfârșit să prindă contur, după o perioadă mai dificilă.

Berbec

Dacă ești născut sub semnul Berbecului, trebuie să știi că vei avea parte de o săptămână foarte încărcată și obositoare, mai ales că întreaga presiune pare să atârne doar pe umerii tăi. În plus, nici relația cu partenerul de viață nu trece prin momente tocmai fericite, nefiind exclusă posibilitatea unei rupturi definitive.

Taur

Probleme de ordin financiar aparent minore pot ajunge să îți strice buna dispoziție în următoarele zile. Încearcă, pe cât posibil, să stai departe de astfel de energii negative, mai ales că vara e în toi și vacanța mult visată se apropie cu repeziciune.

Gemeni

Totul îți merge ca pe roate în această săptămână, în special din punct de vedere profesional. Câștigurile suplimentare pe care le vei obține te pot ajuta să îți duci la bun sfârșit planurile mai vechi, rămase în stand-by. În plus, dacă nu ai întâlnit sufletul pereche, norocul s-ar putea să îți surâdă în aceste zile.

Citește AICI horoscop complet URANIA.

Horoscop Minerva săptămânal 12 – 19 august 2019

BERBEC – TAUR – GEMENI – RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top