Connect with us
Horoscop 24 februarie-1martie 5 astrologi Minerva, Oana Hanganu, Urania, Mihai Voropchievici și Camelia Pătrășcanu - Antenționare importantă

Știri

Trei astrologi, o singură concluzie: Horoscop săptămâna 4 – 10 martie 2019

Urania, Voropchievici și Pătrășcanu au realizat horoscopul săptămânal pentru perioada 4 – 10 martie 2019 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn. Vărsător și Pești.

Horoscop Camelia Pătrășcanu 4 – 10 martie 2019 – O zodie trebuie să fie atentă la bani

Horoscop Camelia Pătrășcanu 4 - 10 martie 2019

Horoscop Camelia Pătrășcanu 4 – 10 martie 2019

HOROSCOP. Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 horoscopul pentru fiecare zodie în parte valabil în săptămâna 4-10 martie.

HOROSCOP. Berbec. Se detașează luni și marți de toate proiectele mai puțin reușite, dar miercuri trebuie să se mobilizeze pentru un nou start. Joi și vineri pot lua decizii mari.

HOROSCOP. Taur. Au și ei o săptămână valoroasă, mai ales în privința carierii. Luni și marți își impun punctul de vedere. Atenție la sănătate în restul săptămânii.

Citește aici: Horoscop Urania 2- 8 martie 2019 Uranus va intra în zodia Taurului. Lună Nouă în Pești

HOROSCOP. Gemeni. Își fac planuri de viitor, trebuie să analizeze ce a fost bine și ce nu. Luna Nouă trebuie să îi poziționeze pentru miercuri într-un status de putere atât la muncă, cât și în casă.

HOROSCOP. Rac. O săptămână în care evaluează câștiguri și pierderi. După ce trag concluzii, pot lua decizii privind viitorul și își schimbă opțiunile.

Citește integral aici.

Horoscop Urania 2- 8 martie 2019 Uranus va intra în zodia Taurului. Lună Nouă în Pești

Urania: Horoscopul financiar si al carierei pana la finalul anului

Urania: Horoscopul financiar si al carierei pana la finalul anului

Horoscop Urania Berbec

În prima parte a zilei de 2 martie, nativii vor trebui să-și asume decizii dificile la locul de muncă. Context grevant pentru imaginea publică sau pentru simpatia de care ar dori să se bucure. Stare de iritare și revoltă care trebuie controlată mai ales în ipostazele publice.

Între 2 martie, după ora 21.07, și dimineața zilei de 5 martie, întâmplări caudate, trăite alături de unul sau mai mulți prieteni, surprize de la aceștia, deocamdată, plăcute. Între 5 martie, după ora10.11, și 7 martie seara, nevoia de a se calma și de a reflecta, în tihnă, la cele petrecute, mai ales că, din 6 martie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și până pe 27 martie le va da posibilitatea să mediteze asupra evenimentelor de dată recentă și să-și limpezească percepțiile ori atitudinea.

Pe 6 martie, Uranus va intra în sectorul banilor; până în 2026, când va părăsi definitiv această casă, el va crea numeroase momente destabilizatoare; unele evenimente ar putea avea legătură cu sistemul și nivelul de salarizare, alteori, va fi vorba strict de capacitatea Berbecilor de a onora plățile necesare. Tot pe 6 martie, Luna Nouă în Pești își va pune amprenta pe universul gândurilor și pe starea lor psihică. Nota generală va fi una blândă, de calmare a spiritului și de atenuare a tensiunilor interioare, mai ales dacă, în ultime vreme, ei au fost nevoiți să ia decizii forțați de împrejurări.

Între 7 martie, după ora 22.28, și 8 martie, perioadă mai dinamică, mai lucidă; nativii vor fi harnici, determinați, dar, totodată, și mai impulsivi. Cei tineri sau cei în preajma vârstei de patruzeci și opt de ani se vor confrunta, în continuare, cu dorința de a da vieții lor un parcurs mai profitabil ori chiar să facă un salt, o schimbare socială, profesională, motivată și de maturitatea care le dă acum o altă înțelegere a vieții.

Horoscop Urania Taur

În prima parte a zilei de 2 martie, efort de a se hotărî în privința unor aspecte majore de viață (decizii, orientare profesională, aspirații personale, conștiință, credință etc.). Analiză atentă a limitelor personale, dar și a prerogativelor de care dispun în acest moment (studii, experiență, maturitate, competență).

Între 2 martie, după ora 21.07, și dimineața zilei de 5 martie, întâmplări caudate, trăite alături de unul sau mai mulți prieteni, surprize de la aceștia, deocamdată, plăcute. Între 5 martie, după ora10.11, și 7 martie seara, nevoia de a se calma și de a reflecta, în tihnă, la cele petrecute, mai ales că, din 6 martie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și până pe 27 martie le va da posibilitatea să mediteze asupra evenimentelor de dată recentă și să-și limpezească percepțiile ori atitudinea.

Pe 6 martie, Uranus va intra în sectorul banilor; până în 2026, când va părăsi definitiv această casă, el va crea numeroase momente destabilizatoare; unele evenimente ar putea avea legătură cu sistemul și nivelul de salarizare, alteori, va fi vorba strict de capacitatea Berbecilor de a onora plățile necesare.

Tot pe 6 martie, Luna Nouă în Pești își va pune amprenta pe universul gândurilor și pe starea lor psihică. Nota generală va fi una blândă, de calmare a spiritului și de atenuare a tensiunilor interioare, mai ales dacă, în ultime vreme, ei au fost nevoiți să ia decizii forțați de împrejurări. Între 7 martie, după ora 22.28, și 8 martie, perioadă mai dinamică, mai lucidă; nativii vor fi harnici, determinați, dar, totodată, și mai impulsivi.

Cei tineri sau cei în preajma vârstei de patruzeci și opt de ani se vor confrunta, în continuare, cu dorința de a da vieții lor un parcurs mai profitabil ori chiar să facă un salt, o schimbare socială, profesională, motivată și de maturitatea care le dă acum o altă înțelegere a vieții. Taur În prima parte a zilei de 2 martie, efort de a se hotărî în privința unor aspecte majore de viață (decizii, orientare profesională, aspirații personale, conștiință, credință etc.). Analiză atentă a limitelor personale, dar și a prerogativelor de care dispun în acest moment (studii, experiență, maturitate, competență).

Între 2 martie, după ora 21.07, și dimineața zilei de 5 martie, unii pot avea succes personal, se pot bucura de apreciere, de simpatia asistenței, de laudele superiorilor, pot primi distincții. Ipostazele publice în care se vor afla vor avea o doză de risc, permițându-le evoluții spectaculoase, dar șubrede, care se pot deteriora repede.

Între 5 martie, după ora 10.11, și seara zilei de 7 martie, împăcări spectaculoase cu unii prieteni, șansa de a beneficia de suportul moral sau de girul social al unor persoane importante, influente sau cu putere de decizie, asta și pe fondul Lunii Noi în Pești, care se va produce pe 6 martie. Tot pe 6 martie, Uranus va intra în zodia Taurului, semn pe care îl va părăsi definitiv în 2026. Astfel, timp de șapte ani, Uranus își va exercita influența în sectorul casei I, a personalității, a corpului fizic, a construcției de sine, introducând, nu o dată, nevoia de a face schimbări radicale, dar și riscul de a trece prin „zguduiri” existențiale.

Pe 6 martie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și până pe 27 martie le va oferi celor născuți în Taur posibilitatea să ia în calcul reformulări de poziție, de conduită sau de implicare în acțiunile comune alături de unele cunoștințe ori în cadrul unui cerc de apropiați alcătuit pe baza intereselor și afinităților comune. Între 7 martie, după ora 22.28, și 8 martie, frământări interioare, neliniște, posibile insomnii sau stări organice de natură cerebrală (oboseală, nervozitate, gândire dificilă).

Horoscop Urania Gemeni

În prima parte a zilei de 2 martie, revin preocupările legate de posibilitatea de a primi o sumă de bani, un bun, un serviciu, un ajutor. Nativii reevaluează situația, iau act de întârzieri sau blocaje și constată că, pentru moment, nu au prea multe soluții la îndemână.

Între 2 martie, după ora 21.07, și dimineața zilei de 5 martie, idei bune, hiperideație, fantezie, originalitate, curaj, îndrăzneală, mai ales în planul activității intelectuale (studiu, cercetare, profesorat, activitate de interes public, viață politică, etc.).

Uneori, entuziasmul poate ”să-i fure” și ei să se lase cuprinși de forma bună mentală în care se află și să nu-și dea seama că promovează idei fanteziste, mai puțin realiste sau greu de acceptat de către cei cărora le sunt adresate.

Între 5 martie, după ora 10.11 dimineața, și seara zilei de 7 martie, secvență agreabilă prin simpatia pe care o pot atrage din partea unei asistențe în fața căreia evoluează, a unui colectiv în care se integrează sau în fața unui juriu, grație, poate, și forței cu care operează Luna Nouă în Pești din 6 martie, în sectorul casei a X-a.

Pe 6 martie, Uranus va intra în zodia Taurului, pe care o va părăsi definitiv în 2026, timp în care își va pune amprenta pe sectorul lucrurilor ascunse, al bolilor karmice, al subconștientului, dar și al evoluției subterane a unor circumstanțe care, la un moment dat, se vor revela ca niște factori destabilizatori.

Pe 6 martie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 27 martie, îi va obliga pe nativi să-și nuanțeze unele opinii sau interese legate de carieră, statut profesional, imagine publică. Între 7 martie, după ora 22.28, și 8 martie, relațiile cu prietenii vor fi marcate de o anume vehemență: Gemenii vor să aibă ultimul cuvânt, să-i convingă sau să-i subordoneze, iar aceia nu agreează aceste manevre.

Citește mai mult AICI.

Horoscop săptămânal, 4 – 10 martie. Berbecii sunt plini de energie COMPLET

Berbec

Energia pozitivă va fi prezentă pe tot parcursul săptămânii. În sfârșit simți că poți duce la bun sfârșit o mulțime de lucruri pe care le-ai tot amânat. În ceea ce privește locul de muncă, începi să-ți faci un plan pentru a avea câștiguri financiare mai mari.

Taur

Apar unele conflicte cu o persoană importantă din viața ta. În această săptămână, în loc să discuți despre problemele pe care le ai, tinzi să te ascunzi și să eviți orice formă de comunicare. Această atitudine îți va aduce mult stres.

Gemeni

Vrei să faci schimbări semnificative în ceea ce privește stilul de viață. Petreci din ce în ce mai mult timp în natură, începi să practici un sport și adopți o alimentație sănătoasă. În plus, în această săptămână reușești să te concentrezi din ce în ce mai bine.

Rac

Ai curajul să faci schimbările pe care ți le dorești de mult timp. În această săptămână înveți că o analiză exagerată a fiecărui lucru aduce mult stres și nu te ajută să progresezi. Începi să-ți asumi riscuri pentru a putea să-ți atingi obiectivele.

Leu

Se anunță o perioadă dificilă. Au apărut schimbări importante în viața ta, pe care le-ai așteptat mult timp, însă ai o mulțime de lucruri pe care trebuie să le înveți pentru a putea ține pasul cu noile schimbări. Munca va fi predominantă.

Fecioară

Este nevoie să iei o decizie legată de bani. Încearcă să te gândești bine înainte să îți comunici hotărârea și încearcă să acorzi mai multă atenție sfaturilor oferite de persoanele importante din viața ta. Analizează bine fiecare informație.

Balanță

Îți îndrepți atenția către problemele persoanelor din jurul tău. Vrei să faci pe toată lumea fericită, însă acest lucru nu este posibil de fiecare dată. Încearcă să acorzi atenție și nevoilor pe care le ai tu, pentru a putea evita stresul.

Scorpion

Se anunță vești bune pe plan financiar. Fie că este vorba de o mărire de salariu, fie că este vorba de un job care îți oferă o poziție mai importantă și, implicit, mai mulți bani, toate eforturile tale încep să fie răsplătite.

Săgetător

Ai multă energie pe care vrei să o pui în rezolvarea unor probleme. În plus, vrei să faci o schimbare când vine vorba de aspectul locuinței. Se anunță o săptămână aglomerată care, în schimb, te va ajuta să atingi un echilibru interior.

Capricorn

Petreci mult timp cu o persoană importantă din viața ta. Fie că este vorba de partenerul de cuplu, fie că este vorba de un prieten apropiat sau de un membru al familiei, discuțiile pe care le aveți te ajută să te cunoști mai bine și să îți conturezi o idee legată de viitor.

Vărsător

În această săptămână este posibil să apară o problemă la locul de muncă. Nu este nimic grav, însă pentru a putea rezolva totul cât mai repede cu putință, este necesar să îți păstrezi calmul. Discută cu cineva apropiat pentru a putea să-ți faci o idee mai clară legată de ce este de făcut.

Pești

Te bucuri de aprecieri și laude. Ai muncit mult în ultima perioadă și, deseori, ai fost dezamăgit când cei din jur nu au apreciat tot efortul pe care l-ai depus. Acum, în cele din urmă, te bucuri de respectul pe care îl meriți. Se anunță chiar o promovare la locul de muncă.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top