Connect with us
Horoscop 24 februarie-1martie 5 astrologi Minerva, Oana Hanganu, Urania, Mihai Voropchievici și Camelia Pătrășcanu - Antenționare importantă

Știri

Trei astrologi o singură concluzie, săptămâna 18 – 24 martie atenționare astrală

Camelia Pătrășcanu a realizat horoscopul săptămânal pentru perioada 18 – 24 martie 2019 pentru toate zodiile.

Horoscop Săptămânal Camelia Pătrășcanu 18 – 24 martie

Horoscop zilnic 18 martie 2019 - 3 zodii încep săptămâna cu noroc
Horoscop zilnic 18 martie 2019 – 3 zodii încep săptămâna cu noroc

HOROSCOP BERBEC. Pentru săptămâna următoare berbecii trebuie să muncească mult, mai ales marți și miercuri. E lună plină joi și interesează direct mai ales în ceea ce privește relațiile. Berbecii sunt foarte atenți la muncă, dar și în parteneriate. Vor să își impună opinia.

HOROSOCP TAUR. Taurii vor să încheie un proiect. Lucruri mari și multe de făcut, mai ales marți și miercuri dar lună plină vizează mai ales munca. Taurii trebuie să se plângă mai puțin de colaboratori, dar să îi aleagă mai bine. Aceasta este lecția. De joi încolo urmează 30 de zile de mare atenție în legătură cu munca de colaborare.

HOROSCOP GEMENI. Gemenii au și ei o săptămână în care mercur retrograd se află în zona carierei. Aceștia își recapătă încrederea și optimismul, nu au voie să greșească mai ales dacă știu că altădată în situații similare au făcut-o. Gemenii trebuie să fie mai atenți și să își corecteze greșelile.

HOROSCOP RAC. Racii trebuie să fii atenți la tot ce înseamnă vehiculare de informații, dar să fie atenți și la lucrurile pe care le au de rezolvat fie medical, fie profesional. Citește aici integral.

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul Runelor pentru perioada 18 – 24 martie 2019. Iată ce prevede horoscopul săptămânal realizat de numerelog. Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Horoscop Rune Mihai Voropchievici 18 – 24 martie 2019

Rune Mihai Voropchievici 18 - 24 martie 2019
Rune Mihai Voropchievici 18 – 24 martie 2019

Berbec

Aveți o săptămână în care trebuie să vă consolidați pozitia acasă în primul rând.

Taur

O săptămână explozivă și furtunoasă. Sfatul este să vă mobilizati, să vă pregătiți pentru o bătălie.

Gemeni

Gemenii isi intâlnesc o dragoste nouă! Citește aici mai mult.

Horoscop Urania

Horoscop Urania 16 - 22 martie 2019 - Soarele intră în zodia Berbec și aduce schimbări pentru 8 zodii
Horoscop Urania 16 – 22 martie 2019 – Soarele intră în zodia Berbec și aduce schimbări pentru 8 zodii

Berbec

Între 16 și începutul zilei de 17 martie, chestiunile de ordin casnic, familial sau privitoare la carieră și statut public vor căpăta nuanța acută de urgență. Chiar și fleacurilor cotidiene li se va da importanță.

Între 17 martie, după ora 2.57, și noaptea de 19 martie, dorință de a trăi din plin bucuriile vieții. Momente de orgoliu și vanitate personală ori de câte ori va fi vorba de afirmarea calităților personale în plan artistic, interpretativ sau sportiv (dacă sunt profesioniști).

Părinții ar putea fi obligați să adopte o atitudine autoritară. Între 19 martie, după ora 3.42, și noaptea de 21 martie, concentrare pe chestiunile de sănătate: abordarea terapiilor “blânde”, adoptarea unui regim de viață cât mai sănătos.

Obligații de serviciu care presupun concentrare pe activitatea curentă la locul de muncă, program încărcat și nevoia de a se înarma cu răbdare, atenție și îngăduință față de rutină. La sfârșitul zilei de 20 martie, mai precis la ora 23.59, Soarele va intra în zodia Berbecului, ceea ce, pentru acești nativi, reprezintă un real eveniment astrologic. Soarele le va da nativilor, pentru aproximativ o lună de acum încolo, energie, putere, rezistență fizică și reacții pozitive la toate tipurile de solicitări.

Cu excepția celor care suferă de boli costisitoare energetic, Berbecii ar trebui să fie optimiști și în bună formă fizică și psihică. Între 21 martie, după ora 3.28, și 22 martie, relațiile parteneriale vor fi neconcludente, făcându-i pe nativi să oscileze între mai multe soluții și punându-i în dificultatea de a nu putea lua o hotărâre. Această stare poate fi resimțită mai solicitant de unele personae, din cauza efectului pe care îl va avea asupra lor Luna Plină în Balanță, care va avea loc în zorii zilei de 21 martie. Posibil mesaj de la Kiron, care vizează o chestiune importantă de stil de viață ori de destin. Citește aici mai mult.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top