Connect with us
Horoscop 24 februarie-1martie 5 astrologi Minerva, Oana Hanganu, Urania, Mihai Voropchievici și Camelia Pătrășcanu - Antenționare importantă

Știri

Trei astrologi, o singură concluzie – Toate cele 12 zodii sunt atenționate

Horoscop săptămânal 11 – 17 martie 2019 prezentat de Camelia Pătrășcanu, Urania, Mihai Voropchievici rune și Casandra. Toți cei 4 astrologi emit avertizări pentru cele 12 zodii. Iată previziunile mai jos.

Horoscop Camelia Pătrășcanu horoscop săptămânal

Horoscop Camelia Pătrășcanu 11 - 17 martie 2019 - Perioadă fabuloasă pentru raci

HOROSCOP săptămâna 11-17 martie, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii ies în evidență. Racii au o perioadă fabuloasă

Berbec – o săptămână foarte bună mai ales marți și miercuri. Pot rezolva foarte multe treburi și sarcini administrative, au rezultate minunate și ies victorioși. Se impun în fața șefilor, pot câștiga bani. Miercuri și joi călătorii sau schimb de informații. În weekend sunt pe lângă casă și pe lângă copii.

Taur – dacă luni ziua e cu mai multă circumspecție și se fac nevăzuți, marți și miercuri sunt zile foarte bune pentru a ieși în evidență, pentru a călătorii sau pentru a contacta persoane. Miercuri și joi vorbesc de buget și vor fi negocieri. Vineri și sâmbătă, călătorii spre locuri și oameni dragi.

Gemeni – au o săptămână în care trebuie să fie atenți mai ales marți și miercuri pentru a corecta niște probleme financiare. Vor să nu piardă bani și au nevoie de sfatul unui specialist. Joi și vineri pot lua niște decizii importante pentru ei, le aduc rezultate în timp foarte bune. Vor avea discuții sentimentale cu o persoană la distanță. Nu cheltuie în weekend, distracția e economică.

Rac – se anunță o săptămână în forță încă de luni. Au autoritate, iau decizii, se impun, sunt foarte autoritari. Marți și miercuri sunt aplaudați pentru această mișcare. Sunt inspirați și au soluții geniale la locul de muncă. Trebuie să fie atenți la ce spun joi și vineri. În weekend, atenție la discuțiile parteneriale. Citește aici mai mult.

Rune Mihai Voropchievici 11 – 17 martie 2019 – Leii sunt favorizații săptămânii

Rune Mihai Voropchievici 11 - 17 martie 2019 - Leii sunt favorizații săptămânii

Rune Mihai Voropchievici 11 – 17 martie 2019 – Leii sunt favorizații săptămânii

Mihai Voropchievici a prezentat Runele pentru perioada 11 – 17 martie 2019 în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” pentru fiecare zodie. Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Mihai Voropchievici Rune Horoscop săptămânal 11 – 17 martie 2019

Rune Mihai Voropchievici 11 - 17 martie 2019

Rune Mihai Voropchievici 11 – 17 martie 2019

Rune Berbec

Sunteți pregatiți să începeți o viață noua. Karma v-ati albit-o și bucurati-vă de viață.

Rune Taur

Sunteți puși la încercare, aveți grijă de voi, vedeți cum va raportați la muncă și odihnă.

Rune Gemeni

Se iau de mână cu berbecii și pleacă la plimbare, pentru că au înteles să se iubească mai mult pe ei. Schimbări majore.

Rune Rac

De vreo 2 luni nu găsiți rezolvări, aveți posibilitatea să nu mai trăiți în trecut. Găsiți și căutați soluții. Citește aici mai mult.

Horoscop Urania 9 – 15 martie 2019 – Armonie și fericire pentru o zodie

Horoscop Urania

Horoscop Urania

Urania a publicat horoscopul săptămânal pentru perioada 9 – 15 martie 2019.

Horoscop Urania 9 – 15 martie 2019 Berbec

Între 9 și 10 martie dimineața, perioadă în care nativii se vor simți plini de energie și în stare să-și asume activități solicitante, pe care în ultimul timp, poate, le-au amânat.

Moment al curajului și al entuziasmului. Între 10 martie, după ora 9.10, și după-amiaza zilei de 12 martie, atitudine pragmatică, preocupări bănești; unele vor intra la capitolul activități curente (plăți, cumpărături), altele vor viza achizițiile și investițiile pe termen mediu care să le procure un beneficiu stabil. De altfel, cuvântul de ordine în această perioadă va fi stabilitatea financiară.

Uneori se pot ivi și clipe de îngrijorare cu privire la viitorul lor bănesc sau material, ceea ce îi va obliga pe nativi să mediteze serios și aplicat cu privire la găsirea unor soluții realiste pentru a-și spori veniturile altfel decât cele obținute din salarizare.

Între 12 martie, după ora 17.48, și sfârșitul zilei de 14 martie, răstimp favorabil comunicării obișnuite între nativi și vecini sau cunoscuții ocazionali. Posibilitatea de a afla un detaliu util lor și de a se consulta cu o persoană competentă. Context favorabil pentru cei care vor susține probe orale în cadrul unor examene, teste, audiții și vizionări sau interviuri în vederea angajării.

Șansa de a face unul sau două drumuri scurte, cu scop turistic sau de agrement. Între 14 martie, după ora 23.50, și 15 martie, preocupări domestice, nevoia de a proteja sau conserva un bun de familie, dar și clipe de enervare provocate de una sau mai multe situații neconvenabile care îi pun în dificultate ori de câte ori vor fi nevoiți să opteze între familia din care fac parte (care-i solicită) și activitatea profesională.

Cei maturi conștientizează aspectele șubrede din trecut lor, care acum îi pun în situația de a retracta o promisiune, de a deconta un angajament neonorat ori de a-și revizui un plan de viață.

Horoscop Urania 9 – 15 martie 2019 Taur

Între 9 și 10 martie dimineața, posibilă perioadă agitate, mai ales în timpul nopților; Taurii pot simți o neliniște inexplicabilă sau un stres lăuntric.

Sursa lor poate fi o stare organică destabilizată de enervările de peste zi și incapacitatea de a se decupla, în timpul liber, de preocupările profesionale, de factorii solicitanți pentru organismul lor. Citește mai mult

Horoscop Casandra săptămânal 11-17 martie 2019

Horoscop Casandra săptămânal 11-17 martie 2019

Horoscop Casandra săptămânal 11-17 martie 2019

Horoscop. Casandra prezintă previziunile astrologice pentru toată săptămâna 11-17 martie 2019.

Horoscop FECIOARA 23.08-22.09: Modul in care va tratati propriul corp este legat de sentimentul de autoevaluare. Faceti un scurt bilant si vedeti daca sunteti fericiti asa. Daca rezultatul este negativ, atunci incercati sa modificati atitudinea.

Horoscop BALANTA 23.09-22.10: Va ganditi serios la o scurta vacanta. Daca timpul si finantele va permit, atunci nu ezitati sa porniti la drum. Odihna, distractii alaturi de copii si vizite la teatru si la muzee, iata ce va relaxeaza si va incarca bateriile.

Horoscop SCORPION 23.10-21.11: Va puneti in gand sa faceti ordine in casa si sa va bucurati de compania familiei. Doar este locul unde va simtiti in siguranta! Cei mai mici membri ai familiei va fac o surpriza care va inveseleste tot weekendul.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top