Connect with us
Horoscop Urania pentru săptămâna 28 septembrie – 4 octombrie 2019. Se dau peste cap zodiile

Știri

Horoscop Urania pentru săptămâna 28 septembrie – 4 octombrie 2019. Se dau peste cap zodiile

Urania pregătește în fiecare zi de vineri horoscopul pentru săptămâna următoare. Prin urmare, în perioada 28 septembrie – 4 octombrie cele 12 zodii ale horoscopului european vor fi marcate de trei evenimente astrologice.

Horoscop Urania pentru perioada 28 septembrie – 4 octombrie. Care zodii vor avea parte de bani

Fenomenele astrologice care vor marca săptămâna 28 septembrie – 4 octombrie sunt Luna Nouă în Balanță, Mercur va intra în zodia Scorpionului, iar Marte va intra în zodia Balanței. Află cum afectează aceste fenomene semnele zodiacale și care sunt evenimentele de care vor avea parte zodiile, potrivit Libertatea.

Berbec

Numeroase chestiuni financiare de discutat cu partenerii de afaceri. O zi întreagă o vei petrece la întâlniri la sfârșitul căreia vei găsi o rezolvare. Partenerul de viață ia frâiele relației și decide să repare ce s-a stricat. Te gândești tot mai des cum să suplimentezi venitul familiei și ești tentat să recurgi la soluții ilegale.

Taur

Vei depune eforturi incredibile în fața tentațiilor legat de micile plăceri. Păstrează echilibrul legat de sănătate și nu exagera cu mâncărurile. Marte îți va transmite diplomație și negociere, calități care te-ar putea dezavantaja la locul de muncă. S-ar putea să afli că partenerul de afaceri te joacă pe degete și te fură, lucru la care vei reacționa destul de rău.

Gemeni

Stai foarte bine la capitolul afectivitate și o relație mai veche va prinde contur. Nu lua nicio decizie atunci când ești supărat sau în culmea fericirii. Așteaptă să se calmeze spiritele și apoi ia hotărârea potrivită. Spre sfârșitul lunii vei avea parte de enervare, agitație, iritabilitate, fără să ai un motiv întemeiat.

Rac

Simți nevoia să știi mai multe lucruri despre domeniul în care activezi. Sunt șanse destul de mari să treci printr-o situație care îți va schimba datele vieții. Unii nativi se vor confrunta cu momente de singurătate și neliniști. Nu uita că toate acestea vor dispărea și totul va reveni la normal.

Leu

Salariul s-ar putea să întârzie să apară. Cere-le șefilor explicații, dialogul este cheia. Îți este teamă să nu pierzi o persoană îndepărtată sau bănuiești anumite influențe negative. Simți nevoia de comunicare și vei descoperi un interlocutor în fiecare persoană întâlnită în cale.

Fecioară

Situația financiară este o provocare zilnică, iar perioada aceasta vei avea parte de câteva pierderi. Nu vei fii o persoană foarte amabilă și sociabilă spre finalul săptămânii. Aplanează certurile și acuzațiile nefondate care îți ajung la urechi. Mare atenție la buzunare, hoții dau târcoale!

Balanță

Ești o persoană temperată care va aplana conflictele înainte de a ieși scântei. Te adaptezi foarte ușor la nou, iar la locul de muncă vei face față cu brio revoltelor iscate între colegi. Ai șansa de a participa la evenimente importante, fie că este vorba de ședințe, fie că este vorba de întruniri de afaceri.

Scorpion

Cooperezi foarte bine cu prietenii și le vei sări în ajutor. Vei avea parte de situații conflictuale din care vei învăța foarte multe lucruri. S-ar putea să ai discuții în contradictoriu cu familia și partenerul de viață. Plătește facturile și datoriile care s-au strâns dacă vrei să dormi liniștit.

Săgetător

Funcția pe care o ai îți aduce foarte multe responsabilități. O persoană va ajunge în viața ta și va juca un rol important. Lucrurile se vor schimba la începutul lunii octombrie când vei intra fără voia ta într-un amalgam de griji și preocupări. Ai forțe proaspete pentru serviciu, dar și pentru activitățile casnice.

Capricorn

Ești chibzuit și analizezi minuțios fiecare lucru pe care îl faci. Ieși în față și reabilitează-ți imaginea care a fost stricată de gurile rele. Discuția cu un prieten foarte vechi îți va provocare durere și dezamăgire. Încearcă să fii discret și să nu dezvălui foarte multe dintre trăirile tale.

Vărsător

Ai o imaginație foarte bogată și lista de proiecte este lungă cât o zi de post. Este momentul ideal să-ți schimbi viața și să faci pasul mult așteptat. Mai târziu vei avea parte de tensiuni și mustrări de conștiință. Unii oameni te vor ataca și vor lansa acuzații nefondate, nu este cazul să le iei în calcul.

Pești

Agenda de întâlniri este plină. Câteva urgențe de ordin financiar vor ieși la suprafață. Încearcă să faci loc și pentru familie și prieteni. Nu mai amâna lucrurile care sunt pe lista urgentă. Un proiect în care ți-ai pus mari speranțe se va ruia chiar sub ochii tăi.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top