Connect with us
Horoscop Weekdn 20-22 septembrie 2019 - Luna in Gemeni aduce modificari pe planul iubirii!

Știri

Horoscop Weekdn 20-22 septembrie 2019 – Luna in Gemeni aduce modificari pe planul iubirii!

Horoscop weekend. Iata horoscopul weekend de dragoste 20-22 septembrie 2019; suntem in ultimele zile ale sezonului Fecioara 2019 iar Soarele deja este pregatit sa intre in Balanta de luni incolo in timp ce noi simtim schimbarea de energie o data cu intrarea lui Mercur si Venus in Balanta.

Insa pana atunci, in weekend, evenimentul este dat de prezenta Lunii in Gemeni. Dupa ce Luna a fost plina si in Taur, iata-ne acum in fata unei energii jucause si sociabile, asa de necesara unui weekend la capatul unei saptamani ca un roller coaster !

Gemenii sunt un semn zodiacal jucaus, iar Luna in Gemeni este usoara si vesela.

Sub Luna in Gemeni, umorul este o cale de a rezolva situatii super serioase. Iti poti pune zambetul larg pe chip si sa lasi deoparte mimica de om serios si preocupat ; oricum viata este ca o joaca, oricum nu putem detine controlul asupra multor imprevizibilitati, deci de ce sa nu fim mai relaxati si prietenosi si un cantec vesel sa cantam ? Aceasta este conceptia Gemenilor. Asa sa fim si noi acum !

Gemenii sunt in continua miscare, in special sociala, cu multe interactiuni, deci fara nimic prea complicat sau emotional care i-ar tine in loc de la multele iesiri pe care le au planificate pentru a trai viata la maxim.

Ca si Luna in Gemeni, si noi simtim nevoia sa circulam, sa vedem lucruri si locuri noi si sa socializam. “Spune-mi ceva amuzant sau fascinant!” parem a spune acum.

Daca lucrezi la o idee, asteapta-te sa primesti multa inspiratie. Gemenii sunt primul semn de aer si la fel de proaspeti precum o bautura rece si acidulata intr-o zi torida de vara. Timpul pentru sensul vietii vine alta data, insa pentru acum, totul este despre a dansa cu posibilitatile oferite de ea.

Sub Luna in Gemeni, devenim curiosi sa invatam si aflam lucruri noi, deci ia carti, uita-te la filme, la documentare, pe siteuri.

Fii atent la izbucniri nervoase cauzate de energia anxioasa a acestui semn mutabil.

Activitati bune de facut in weekend sub Luna in Gemeni :

Joaca-te cu copiii / vorbeste cu frati, surori, unchi, matusi, veri, bunici / mergi la cumparaturi / mergi la filme sau teatru / aduna frunze cat mai colorate si bucura-te de diversitatea vietii sub aceasta forma / experimenteaza-ti stilul / spune glume bune / mergi intr-o scurta calatorie / du-te la librarii / flirteaza si zambeste la straini.

Horoscop weekend – Berbec

Este o perioada buna sa te alaturi unui grup spiritual si sa intalnesti oameni care gandesc ca si tine dar si un potential nou interes in amor. Luna in Gemeni te poate face sa te simti interesat de multe dar imprastiat si incapabil sa te focusezi pe un singur element, un singur eveniment, o singura persoana. Vei fi fermecator si vei putea atrage usor un admirator, dar e nevoie sa iti arati cu adevarat inima ca sa manifesti iubire adevarata.

Horoscop weekend – Taur

Un grup care se focuseaza pe crestere personala sau pe vindecare te poate introduce unor noi prieteni si chiar unui potential nou amor. Ti se poate testa toleranta daca aceasta persoana are viziuni diferite puternic de ale tale, deci incearca sa apreciezi calitatile celuilalt care iti ating inima. Luna in Gemeni te pte tenta sa cheltui prea mult pe placeri in amor.

Horoscop weekend – Gemeni

Luna este in zodia ta in acest weekend, iar primul efect pe plan de amor este ca iti activeaza si infierbanta folosirea cuvintelor, poate prea mult. Tinzi sa fii superficial desi vesel, imprastiat desi dornic de distractie si iubire, dar ca sa ajungi la inima persoanei iubite e nevoie sa fii mai profund si sa iti deschizi propria ta inima.

Horoscop weekend  – Rac

Luna in Gemeni din acest weekend pune lumina si atentia sa asupra trecutului tau amoros si te poate inspira sa stabilesti contactul cu cineva cu care nu ai mai tinut legatura dar pentru care simteai ceva. Sau cineva din trecut poate reaparea in viata ta pentru o clarificare sau o reluare a unei povesti sau pur si simplu pentru o placuta si relaxanta intalnire.

Leu

Luna in Gemeni te transforma pret de trei zile intr-un fluture social iar prietenii sunt dornici sa stea alaturi de tine, iti solicita compania, te invita la reuniuni si intalniri care mai de care. Daca alegi sa organizezi si aranjezi tu o intalnire de grup, te vei umple de satisfactie si placere. Foloseste bine si corect aceasta energie.

Fecioară

Luna in Gemeni din acest weekend te va indemna sa aranjezi cat mai multe activitati sociale alaturi de partenerul tau si/sau de prietenii tai sau ai vostri. Insa este bine sa stii ca asteptand perfectiune de la el/ea sau de la orice reuniune, nu faci decat sa iti zapacesti mintea si anxietezi fiinta, deci incearca sa te lasi dus de val, sa ii accepti pe fiecare asa cum este si sa lasi deoparte criticile de Fecioara pentru un weekend.

Balanță

Luna este in Gemeni in acest weekend iar pentru zodia ta inseamna activarea unei placeri sau nevoi de a calatori, de a castiga cunoastere sau de a-ti adanci o conexiune spirituala cu partenerul tau. Totodata, in acest tip de activitati sunt cele mai mari sanse sa cunosti pe cineva interesant, daca esti singur cumva.

Scorpion

Atmosfera Lunii in Gemeni din acest weekend iti favorizeaza clipe de intimitate care iti sunt benefice in relatia de cuplu. Daca doresti sa petreci timp singur ca sa iti incarci bateriile, iti va fi bine. Daca doresti sa petreci acest timp cu omul iubit, iti va fi bine. Daca doresti sa iesi in reuniuni sociale si esti singur, te poti astepta sa intalnesti pe cineva de care sa fii mai mult interesat pe plan intim si nu neaparat amor nebun. Alegerea iti apartine. Cuvantul cheie al weekendului este intimitatea.

Săgetător

Luna in Gemeni din acest weekend iti ofera contextul favorabil sa vizualizezi mai bine ce iti doresti si cum te-ai simti daca s-ar manifesta aceste dorinte in relatia ta de cuplu. Evita sa ai asteptari nerealiste sau gandire pesimista, indiferent cum arata prezentul. Misiunea ta este sa crezi intr-un vis si sa stii ca se va implini. Vei fi totodata energizat in relatia ta, intr-atat incat poti fi chiar si iritat. Poate fi un prea mult pentru tine din aceasta persoana si e bine sa stii cum sa gestionezi situatia.

Capricorn

Luna in Gemeni iti va trezi puterile intuitive si creativitatea pe care le vei folosi si in taramul amorului. Urmeaza-ti acel instinct care sa te ghideze spre cineva special aflat cine stie unde sau foloseste-ti aceasta intuitie si in relatia de cuplu, depinde in ce situatie esti. Fii atent insa la comunicare pentru ca poti fi cam vag si evaziv cand vine vorba de subiecte profunde gen ce simti si ce gandesti. Partea buna a Lunii in Gemeni este ca iti energizeaza regimul de fitness sau dorinta de a ajuta pe cineva in nevoie.

Vărsător

Luna in Gemeni va pune mai multa lumina pe ce este valoros pentru tine in acest weekend, in special intr-o relatie de iubire dar si din punct de vedere material. Poti vedea mai evident unde esti aliniat cu partenerul pe anumite prioritati precum banii si siguranta si unde nu sunteti. Deschide-ti inima ca astfel sa comunicati de la inima la inima si nu de la minte la minte, astfel nu iti va fi greu sa vezi lucrurile mult mai clar.

Pești

Luna in Gemeni te sustine in acest weekend sa iti mentii determinarea de a-ti implini un vis pe planul dragostei si nu numai. Gandesti mare si amplu cand vine vorba de viitorul tau, in special daca pe agenda ta de prioritati este o viata de amor si de cuplu implinita. Nu te indoi de abilitatea ta de a avea toate acestea, chiar daca te mai bantuie neincrederea. Foloseste aceste zile fiind gazda unei intalniri romantice in doi sau dand o petrecere frumoasa la care sa te simti bine alaturi de oameni dragi.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top